2019.0.8.1 FI/FI

Flow Festival

SEAT vie matkalle musiikkiin.

Barcelonasta Helsinkiin

Rakastamme musiikkia

Luovuus, monimuotoisuus, design ja urbaani kaupunkikulttuuri ovat asioita, joita me SEATilla arvostamme. Siksi yhteistyömme kahden Euroopan upeimman ja monipuolisimman kaupunkifestivaalin kanssa on luonnollista ja luontevaa – kuten myös rakkautemme musiikkiin.

Välimeren välitöntä tunnelmaa

Primavera Sound

Vilkas kaupunki kuten Barcelona ansaitsee samanhenkisen festivaalin. Primavera Sound -festivaalilla ja SEATilla on yhteiset juuret Barcelonassa, kaupungissa, joka tunnetaan sen intohimosta, avoimuudesta ja ennakkoluulottomuudesta. Primavera Sound -festivaalin esiintyjiin kuuluvat suuret tähdet, jotka vetävät kaiken ikäisiä yleisöjä sekä uudet taiteilijat, jotka ylittävät tutut tyylilajit. 30.5.–2.6. pidetty Primavera Sound tarjosi kaikille jotakin. Tänä vuonna mukana olivat mm. Suede, James Blake, Robyn, Roisin Murphy, Primal Scream ja monet muut.

Pohjoisen kaupungin kesäistä sykettä

Flow Festival 9.–11.8.

Jo ikoniseen asemaan noussut Flow Festival on musiikkitapahtumien väriläiskä, niin tunnelmaltaan kuin esiintyjiltäänkin. Olemme ylpeitä päästessämme ottamaan osaa yhteen Euroopan arvostetuimpaan kaupunkifestivaaliin Helsingin Suvilahdessa elokuussa. Flow Festivalin lavalle nousee tänä kesänä mm. Erykah Badu, Tame Impala, Cardi B, Neneh Cherry, Robyn, Pyhimys ja moni muu ulkomainen ja kotimainen huippuartisti.

Flow Festivalin menevimmät keikat

SEAT Black Tent

Tiiviissä ja tunnelmallisessa Black Tentissä on tunnetusti aina fiilis katossa. Nimekkäät kansainväliset ja kotimaiset artistit vetävät lähes poikkeuksetta teltan täyteen yleisöä, joten näille keikoille kannattaa suunnata ajoissa varmistaakseen aitiopaikan festivaalin menevimmiltä keikoilta. Tervetuloa telttaan!

SEAT Black Tentin esiintyjät ilmoitetaan myöhemmin. Katso viime kesän tunnelmia: #seatxflow

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo