2019.0.8.1 FI/FI

Arvonnan säännöt

SEAT Flow Festival -kampanja ajalla pe 5.–su 28.7.2019, jäljempänä nimellä "Kampanja". Kampanjan ja siihen liittyvät arvonnat järjestää K Auto Oy/SEAT Finland ”Järjestäjä”. Kampanjan Järjestäjä ottaa arvontojen jälkeen sähköpostilla yhteyttä arvonnan voittajiin ja palkinnot toimitetaan sähköpostitse. Käyttämätöntä palkintoa ei korvata eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

Palkinnot

Kaikkien kampanjaan kampanja-ajalla osallistuneiden kesken arvotaan:

  • 3 kpl kahden (2) hengen yhden (1) päivän (perjantai) lippupaketteja
  • 2 kpl kahden (2) hengen yhden (1) päivän (lauantai) lippupaketteja

Flow Festival Helsinkiin 9.–11.8.2019.

Osallistuminen

Kampanjan arvontoihin osallistuvat kaikki seat.fi-osoitteessa kilpailulomakkeella yhteystietonsa jättäneet täysi-ikäiset (K-18) luonnolliset henkilöt. Arvontaan ei voi osallistua Järjestäjän tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Kampanjaan osallistuminen on ilmaista. Arvontoihin osallistuminen ei edellytä markkinointiluvan antamista. Arvontoihin voi osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omalla sähköpostiosoitteella. Arvontojen voittajille ilmoitetaan voitosta ainoastaan sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja.

Tämä verkossa toimiva Kampanja toimii yleisimmissä internetselaimissa ja sähköpostiohjelmissa. Kampanjan Järjestäjä vastaa Kampanjan sisällöstä. Kampanjan Järjestäjä ja Kampanjan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä internetverkkoyhteydessä, Kampanjaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai Kampanjaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä eikä näiden takia aiheutuneista välillisistä vahingoista.

Kampanjaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Arvonnan Järjestäjä ei säilytä eikä käytä henkilötietoja muuhun kuin arvontatarkoitukseen.

Nämä kampanjasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän Kampanjaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjasääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Kampanjan viimeinen osallistumispäivä on 28.7.2019 (klo 24:00 saakka), ellei toisin ilmoiteta. Kampanja voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Palkintojen arvonta suoritetaan 31.7.2019.

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Kampanjan Järjestäjä: K Auto Oy/SEAT Finland

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo