Helsinki City Running Day

Arvonnan säännöt

Järjestäjä
K Auto Oy/ SEAT Finland, Tikkurilantie 123, 01530 Vantaa.

Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa (www.seat.fi/hcrd.html)  

Osallistumisen ehdot
Arvontaan osallistuminen on ilmaista. Arvontaan osallistuminen ei edellytä markkinointiluvan antamista. Arvontaan voi osallistua täysi-ikäinen, luonnollinen henkilö pois suljettuna K Auto Oy:n työntekijät ja perheenjäsenet.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja Järjestäjän suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti ja niiltä osin kuin henkilö on antanut suostumuksensa siihen. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 11.3.2019 - 28.4.2019 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu tietämällä kampanjasivulla olevaan testiin oikeat vastaukset ja sen jälkeen täyttämään arvontalomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä.

Palkinnot ja voittaja
Osallistujien kesken arvotaan 20 x osallistuminen 18.5.2019 järjestettävän Helsinki City Running Day -tapahtuman Helsinki City Run -puolimaraton matkalle. Tilaisuus järjestetään Helsingissä 18.5.2019.

Matkat eivät sisälly palkintoon. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinnot arvotaan maanantaina 29.4.2019 

Palkinnon luovutus ja voittajan julkistus
Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse. Arvonnassa voittaneiden on suoritettava ilmoittautuminen HCRD-sivuston kautta pe 3.5. annettujen ohjeiden mukaisesti tai paikka vapautuu uudelleen arvontaan. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi voidaan ilmoittaa myös SEATin verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus
Järjestäjä vastaa mahdollisen arpajaisveron suorittamisesta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Tietosuojaseloste
Siirry tietosuojaselosteeseen

 

Takaisin