en:Helsinki Midnight Run 2019.0.8.1 FI/FI

Helsinki

Midnight Run 31.8.2019

   

SEAT – Kaikenlaisen liikkumisen puolella

Helsinki Midnight Run

Tuhannet juoksivat valtaavat taas kesän lopulla Helsingin kantakaupungin kadut, kun Helsinki Midnight Run -juoksutapahtuma starttaa illan hämärtyessä Senaatintorilta 31.8.2019. SEAT on myös mukana tässä ainutlaatuisessa tapahtumassa, joka juoksujuhlan lisäksi tarjoaa myös yleisölle paljon muuta oheisohjelmaa.

Osallistu arvontaan

Voita HMR-liput

Miltä tuntuisi juosta pitkin Helsingin katuja tummentuvassa suvi-illassa –10 000 samanhenkisen juoksukaverin kanssa? Tarjoamme nyt mahdollisuuden päästä aistimaan ja kokemaan tunnelmaa radan puolelta, ja arvomme 20 kpl osallistumisoikeuksia päämatkalle (10 km).

Vastaa oikein alempaa näiltä sivuilta löytyviin kysymyksiin ja osallistu arvontaan viimeistään 30.7.2019 klo 15 mennessä! Palkinnot arvotaan 31.7. ja voittajia tiedotetaan voitosta sähköpostitse.

Juoksemalla tai kannustamalla

Majakkaa kohti

Tunnelma on kohdillaan myös yleisön joukossa – varsinkin SEATin kannustuspisteellä Meritullintorilla. Tule porukalla moikkaamaan meitä Majakkalaiva Relandergrundin viereen ja tsemppaamaan juoksijoita kaupungin parhaalle katsomopaikalle.

Hyvät musiikit ja rennon tapahtumafiiliksen SEATin kannustuspisteellä tarjoilee Bassoradion mainiot DJ:t.

Katso sijainti oheisesta kartasta. Tervetuloa!

 

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo