en:Mallisto (sivut):Kaasuhybridit FI/FI

Hyödynnä kattavat SEAT-edut heti.

SEAT Hybridikesä

Etusi Leon-hybridimallistoon jopa 2000 €

Valmiina lähtöön, kuormalla tai ilman

Tarraco Business Pack 0 €

Varuste-etu jopa 4 113 €

Ateca Business

Asiantuntijoiden ajamaa

Monta hyvää syytä hankkia uusi SEAT

”Lyhyesti sanottuna loistava nykyaikainen perusauto, josta on vaikea löytää oikeastaan mitään suurempaa vikaa.”, ”Seat Leon on muuttanut perheautojen kilpailuasetelmia farmariautojen luokassa uudella mallillaan.” Totta - olemme Iltasanomien ja Iltalehden autotoimitusten kanssa ehdottomasti samaa mieltä uudesta SEAT Leonista. Yksi arvostaa runsasta varustelua, toinen sopivaa hintaa, kolmas erinomaista laatua – SEATin edistyksellinen mallisto tarjoaa ne kaikki, ja paljon muuta.

Tutustu ajankohtaisiin SEAT-etuihin tällä sivulla tai lue lisää lehdistön kommentteja uudesta Leonista tai muista SEAT-malleista oheisesta linkistä.

Etusi jopa 2000 €

Hybridikesä on lyhyt ja vähäluminen.

Siinähän chillailet. SEATin hybridikesä on täällä ja kohta sataa lunta. Kannattaakin vaihtaa vielä hyvän sään aikana SEAT Leon -kevythybridiin tai ladattavaan e-HYBRIDiin. Ladattavalla e-HYBRIDillä ajat jopa 60 km ilman päästöjä ja pakkaat mukaasi teltan, jos toisenkin. Hybridikesän kunniaksi saat jopa kahden tonnin edut.

Nyt Hybridikesän kunniaksi Leon ja Leon Sportstourer -hybridimalleja jopa 2000 euron edulla. Tarjoushinnat ovat voimassa 31.8. saakka. Tervetuloa koeajamaan kaikkiin SEAT-liikkeisiin.

Businessluokassa perille saakka – etu jopa 4 113 €

UUSI SEAT ATECA BUSINESS.

Käytännöllinen ja tyylikäs. Mukava ja turvallinen. Uusi Ateca Business ei tingi mistään, vaan tarjoaa tasokkaan ajokokemuksen heti lähdöstä määränpäähän saakka. Saatavilla Style Business, Xperience Business ja FR Business -mallit. Katso mallikohtainen varustelu hinnastosta.  

Uusi Ateca Business -mallisto alk. 30 599 €.

Valmiina lähtöön, kuormalla tai ilman

Tarraco Business Pack 0 €

Tarraco Business Pack -varustepaketti takaa lämpimän liikkellelähdön ja tarjoaa lisää kuljetuskapasiteettia silloin kun sitä tarvitset. Paketti sisältää polttoainetoimisen lisälämmittimen, kauko-ohjaimen & ajastimen sekä sähköisesti esiinvapautettavan vetokoukun. Etu jopa 2 489 €.**

**Etu voimassa rajoitetun ajan uusiin tilauksiin.

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo