en:Mallisto (sivut):Kaasuhybridit FI/FI

Hyödynnä kattavat SEAT-edut heti.

Etusi 1 110 €

Talvirengaspaketti uuteen Aronaan 290 €

SEAT-kaasuhybridin ostajalle

Nyt vuoden biokaasut veloituksetta

Valmiina lähtöön, kuormalla tai ilman

Tarraco Business Pack 0 €

Asiantuntijoiden ajamaa

Monta hyvää syytä hankkia uusi SEAT

”Lyhyesti sanottuna loistava nykyaikainen perusauto, josta on vaikea löytää oikeastaan mitään suurempaa vikaa.”, ”Seat Leon on muuttanut perheautojen kilpailuasetelmia farmariautojen luokassa uudella mallillaan.” Totta - olemme Iltasanomien ja Iltalehden autotoimitusten kanssa ehdottomasti samaa mieltä uudesta SEAT Leonista. Yksi arvostaa runsasta varustelua, toinen sopivaa hintaa, kolmas erinomaista laatua – SEATin edistyksellinen mallisto tarjoaa ne kaikki, ja paljon muuta.

Tutustu ajankohtaisiin SEAT-etuihin tällä sivulla tai lue lisää lehdistön kommentteja uudesta Leonista tai muista SEAT-malleista oheisesta linkistä.

Kohta se on täällä. Talvi nimittäin.

Talvirengas­paketti Aronaan 290 €

Hyvät renkaat luovat pohjan kaikelle muulle ajoturvallisuudelle. Tarjoamme nyt uuden SEAT Aronan ostajalle laadukkaan ja tyylikkään talvirengaspaketin hintaan 290 €, edun arvo 1 110 €.

Paketti sisältää valintasi mukaan joko nasta- tai kitkarenkaat 16” alkuperäisillä SEAT-alumiinivanteilla.

Tarjous on voimassa 30.10.2021 saakka uusiin yksityisasiakkaiden SEAT Arona -tilauksiin. Ei koske Arona TGI -mallistoa. Kuvan auto erikoisvarustein.

Ympäristöystävällisempi polttoaine

Nyt vuoden biokaasut veloituksetta

Puhtaampi tulevaisuus on sinun valintasi. Tarjoamme nyt yhteistyössä Gasumin kanssa uuden SEAT-kaasuhybridin ostajalle vuoden biokaasut veloituksetta*. Tarjous voimassa 31.12.2021 saakka.

Businessluokassa perille saakka

UUSI SEAT ATECA BUSINESS.

Käytännöllinen ja tyylikäs. Mukava ja turvallinen. Uusi Ateca Business ei tingi mistään, vaan tarjoaa tasokkaan ajokokemuksen heti lähdöstä määränpäähän saakka. Saatavilla Style Business, Xperience Business ja FR Business -mallit. Katso mallikohtainen varustelu hinnastosta.  

Uusi Ateca Business -mallisto alk. 32 095 €.

Valmiina lähtöön, kuormalla tai ilman

Tarraco Business Pack 0 €

Tarraco Business Pack -varustepaketti takaa lämpimän liikkellelähdön ja tarjoaa lisää kuljetuskapasiteettia silloin kun sitä tarvitset. Paketti sisältää polttoainetoimisen lisälämmittimen, kauko-ohjaimen & ajastimen sekä sähköisesti esiinvapautettavan vetokoukun. Etu jopa 2 489 €.

 

*SEAT x Gasum -kampanja koskee yksityishenkilöiden ja käyttöedulla ajavien työsuhdeautoilijoiden uusien autojen tilauksia ajalla 1.9.–31.12.2021. Kampanjan piiriin kuuluvat myös esittelyautot. Kampanja kattaa kaasun tankkauksen 12 kuukauden aikana 600 kg:n tankkausmäärään saakka, joka vastaa 12 kuukauden sopimusjaksolla esimerkiksi SEAT Leonin tapauksessa n. 15.000 km:n ajoa (laskettuna 4 kg/100 km kulutuksen mukaan).

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo