2021.11.1 FI/FI

Testit ja vertailut

Ammattilaisten ajamaa

Auton laadun voi todeta parhaiten koeajamalla se itse. Toiseksi parhaiten se onnistuu lukemalla autoalan ammattilaisten testi- ja koeajokokemuksia.

TEKNAVI | AJETTU

Ansaitusti Vuoden Auto Suomessa 2018

"Seat Ibiza voitti Auto- ja liikennetoimittajien valitseman Vuoden Auto Suomessa -palkinnon. Tutustumisen jälkeen on helppo ymmärtää miksi.", "Auto on kasvanut mitoiltaan jonkin verran, mutta ominaisuuksiltaan hurjasti.", "Ibizalla on tiivistetysti hyvin paketti kasassa.", "Pikkuturbon voimavarat riittävät mainiosti Ibizan liikuttamiseen", "Edessä saa helposti hyvän ajoasennon ja myös takapenkillä mahtuu matkustamaan 180 senttisen takana toinen saman mittainen.", "Tavaratilaa on luokassaan hyvä määrä"", "KENELLE Kooltaan pienempää, mutta ominaisuuksiltaan isoa autoa etsivälle."

Lue Teknavin artikkeli

MOOTTORI | UUTINEN

Seat Ibiza voitti tasaisuudellaan

”Erinomainen ajettavuus, toimivat tilat ja kiva muotoilu yhdistettynä houkuttelevaan hinnoitteluun – siinä avaimet, joiden avulla Seat Ibiza nappasi Vuoden Auto Suomessa 2018 -arvonimen”, ”Ibiza on niitä autoja, jotka suorastaan huokuvat tasapainoisuutta – oli kyse sitten auton ajettavuudesta, tiloista, muotoilusta tai yleisestä toimivuudesta.”, ”Ibiza oli pikkuautojen joukosta ainoa, joka selviytyi kaksivaiheisen äänestyksen toiselle kierrokselle kuuden finalistiauton joukkoon. Saavutus oli melkoinen, sillä nimenomaan pikkuautoluokka on tänä vuonna tulvinut uutuuksia.”, ”auto sai raatilaisina toimineilta 56 autotoimittajalta myös eniten henkilökohtaisia ykkössijoja”.  

Lue Moottorin artikkeli

TEKNAVI | AUTOT

Seat Ibiza pokkasi Vuoden Auto Suomessa 2018 -palkinnon

"Vuoden merkittävimmäksi autouutuudeksi Suomessa valittiin Seat Ibiza.", "mukana oli ennätysmäärä ehdokkaita, kaikkiaan 39 automallia. Näistä tuomaristo äänesti jatkoon kuusi parasta, ja näiden joukosta valittiin voittaja syvemmän tutustumisen jälkeen. Voittajaksi nousi B-segmenttiin sijoittuva Seat Ibiza.", "Tuomariston kommenteissa kiiteltiin paitsi auton hinta-laatusuhdetta, myös näppärää ajettavuutta sekä pirteää muotoilua.", "Seat keräsi äänestyksessä kaikkiaan 17 ykkössijaa".

Lue Teknavin artikkeli

ILTASANOMAT | KOEAJO

Vuoden Auto Suomessa 2018 – todellista vastinetta pääomalle!

Ilta-Sanomat otti ”palkintomagneetin perusteelliseen koeajoon.” ja tätä selvisi: ”Seat Ibiza on hyvä kokonaisuus.”, ”Se on ainoa auto, joka on selvittänyt tiensä peräti kolmen tärkeän eurooppalaisen autoalan kilpailun finaaliin”, ”tasapainoisesti ja täysin uudelleen piirrettyä Ibizaa silmäilee mielikseen.”, ” Ibizassa on rehellisesti pienen tilaihmeen tuntua.”, ”Laatuvaikutelma on moitteeton ja siisti, pikkuautoon paikoin jopa hienostunut.”, ” ajo-ominaisuudet ovat hyvässä hapessa”.

Lue lisää Iltasanomista

ILTALEHTI | ÄÄNESTYS

IL Vuoden Auto 2018 Pienet autot -sarja

17 suomalaista autoalan toimittajaa osallistui IL Vuoden Auto -äänestykseen. Pienet autot -sarjan voittajaksi valittiin uusi SEAT Ibiza: "Kokoisekseen todella tilava pieni auto, jota on ilo ajaa", "Seat alkoi yllättäen saada autoihinsa VW-konsernin uusinta tekniikkaa. Se vei Ibizan kerralla valioliigaan”, "Tyylikäs ilmestys", "Pirteän näköinen ja hyvän kokoinen pikkuauto, joka antaa rahalle hyvin vastinetta", "Kokoisekseen todella tilava pieni auto, jota on ilo ajaa".

Lue lisää Iltalehdestä 

TEKNIIKAN MAAILMA | VERTAILU

Isompi pikkuluokka – voitto Ibizalle

Tekniikan Maailma (20/2017) totesi Ibizasta mm. seuraavaa: Maantieajo: ”Seatin ohjaus on joukon tunnokkain.” Kaupunkiajo: ”Seat on joukon paras arvosanalla kymmenen.” Väistökoe: ”Seat käyttäytyy ääritilanteissakin mallikkaasti.” Sisämelu: ”Ibizan melu on tasaista ja miellyttävän sävyistä.” Loppuarvostelu: ”Muutenkin kaikki ominaisuudet ovat hyviä tai erinomaisia.”

Lue lisää TM:n sivuilta

TEKNAVI | AJETTU

Vakuuttava kokonaisuus

"Kokonaisuutena uusi Ibiza on todella vakuuttava paketti. Se tarjoaa hyvät tilat, modernit voimalinjat ja luokkansa kärkipäähän sijoittuvan ajettavuuden".

Lue lisää Teknavista

ILTASANOMAT | AUTOT

Uudesta pikkuautosta kasvoikin tilaihme

"Viidennen sukupolven Seat Ibiza harppaa isosti eteenpäin."

Lue Iltasanomien artikkeli

MOOTTORI | MAISTIAINEN

Seat Ibiza kolkuttelee luokkarajoja

"Ibiza on jo palkittu muotoilustaan, mutta onnistunut muotoilu ei ole estänyt käytännöllisyyttä. Ulos näkee erinomaisesti, sillä etupilarit ovat maltillisen levyiset, ikkunat suuret ja peilit sijoitettu fiksusti.", "Seat Ibizan venähtäneet mitat ovat pelkkää plussaa ajossa, tiloissa ja ulkonäössä."

Lue Moottorin artikkeli

TEKNIIKAN MAAILMA | AJETTUA

Seat Ibiza – ei paljoa parannettavaa

Otsikkokin sen jo kertoo – Uusi Ibiza sai erittäin hyvät arvostelut Tekniikan Maailman koeajossa.

Lue TM:n  artikkeli

TALOUSTAITO | AUTOESITTELYT

Seat Ibiza ei tunnu enää pikkuautolta

”Seat Ibiza on mainiolla tavalla eloisa auto ajaa ja kuljettajalla on erinomainen tuntuma tiehen.",  "Seat tarjoaa hyvän vastineen rahalle. Uusi Ibiza on loistava esimerkki siitä, kuinka pikkuauto voi tuntua täysipainoiselta ajokilta.”

Lue Taloustaidon artikkeli

KAUPPALEHTI | AUTO

Uutuusauto lyö pöytään vahvat valtit: luokkansa parhaat tilat ja huippuvarustelun

Kauppalehti kiteyttää uuden Ibizan ominaisuudet: "Vetävän näköinen uutuus. Tilat ovat luokkansa kärkeä. Hyvä varustelutaso lähentelee isompia autoja. Helppo ajettava mutkilla ja suorilla."

Lue Kauppalehden uutinen

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo