en:Mallisto (sivut):Kaasuhybridit:Kaasuhybridit 2020.18.0.0 FI/FI

SEAT-kaasuhybridit

Valitse puhtaampi tulevaisuus.

                                                    

Leon ja Leon Sportstourer TGI

Suosikkimalli myös kaasuhybridinä

Esimerkiksi: Leon Sportstourer 1.5 TGI 131 Style Business Class alkaen 24 594,48 €, CO2-päästöllä 112 g/km ja yhdistetty kulutus 4,0 kg/100 km. TGI-malliston yhdistetty kulutus 4,0-4,5 kg/100 km ja CO2-päästöt 112-123 g/100 km. Hinta sisältävät toimituskulun 600 €.

Testissä SEAT Arona 1.0 TGI

Kesä kaasulla

Kesä kaasulla -juttusarja vie Moottori-lehden toimittajat mielenkiintoiselle autoseikkailulle pitkin Suomea. Lue kuinka kaasuauto suoriutuu arkiajossa. Uudet jutut julkaistaan kerran viikossa koko kesän ajan.

Kestävän kehityksen vaihtoehto

Ympäristön huomioonottavin polttoaine

Me SEATilla uskomme, että bio- ja maakaasuautoilu on yksi parhaista tulevaisuuden liikkumisvaihtoehdoista. Bio- ja maakaasun käyttö on yksi liikenteen tehokkaimmista tavoista vähentää hiilidioksidipäästöjä.

Lisäksi kaasun käyttö tuo myös taloudellista etua, sillä molemmat vaihtoehdot ovat erittäin edullisia verrattuna bensiini- ja dieselpolttonaineisiin. SEATin kaasuhybridimallit ovat myös huipputurvallisia ja täyttävät kaikki samat turvallisuusstandardit kuin muutkin SEAT-mallit.

Ekologisuus

Bio- ja maakaasun edut

Mitä tulee ekologisuuteen, bio- ja maakaasuautojen kiistaton etu on vähäiset hiilidioksidipäästöt verrattuna perinteisiin polttoaineisiin. Biokaasulla on mahdollista saavuttaa esimerkiksi jopa 97 %:n päästövähenemä bensiinin verrattuna ja maakaasullakin jopa neljänneksen verran. 

Kummastakaan kaasusta ei tule myöskään pienhiukkaspäästöjä lainkaan. Kaasuauto on myös erittäin taloudellinen ja energiatehokas: Yksi kaasukilo vastaa n. 1,5 litraa bensiiniä ja kustannukset biokaasulla ovat n. 30 % ja maakaasulla n. 35 % bensiiniä alhaisemmat.

Ajoelämys

Kaasuautojen ominaisuudet

SEATin kaasuhybridimallit eivät eroa suorituskyvyltään bensa- tai dieselautosta ja ajaminen on joustavaa, miellyttävää ja hiljaista.

Tiukat standardit

Kaasuautojen turvallisuus

SEATin kaasuhybridimallit ovat 100% turvallisia ja ne ovat läpikäyneet erittäin tiukat laadunvalvontatestit, joissa esimerkiksi varmistetaan kaasusäiliöiden tiiviys. Vahvat säiliöt on suunniteltu erityisesti ajoneuvoturvallisuutta silmällä pitäen ja ne kestävät yli kaksinkertaisen käyttöpaineen. Ne on varustettu myös erillisillä varoventtiileillä. Kaasuauto ei voi myöskään räjähtää, koska kaasusäiliössä oleva kaasu tarvitsee palamiseen happea.

Edullista etenemistä

Taloudellinen vaihtoehto

SEAT-kaasuhybridit säästävät ympäristöä, mutta ovat myös erittäin energiatehokkaita. Energian tuottamiseksi tarvitaan vähemmän polttoainetta, jolloin kulutus ja kustannukset laskevat.

Testit ja vertailut

Kaasuhybridi yhdistää parhaat puolet

Kaasuhydridin edut ovat kiistattomat myös toimittajien mielestä.

Jatka tutustumalla kaasuhybridimallistoon.

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo