en:Mallisto (sivut):Kaasuhybridit:Kaasuhybridit FI/FI

Esimerkillistä taloudellisuutta

Säästöä monessa mielessä

SEAT-kaasuhybridit säästävät ympäristöä, mutta ovat myös erittäin energiatehokkaita. Taloudellisuus näkyy myös kukkarossa: Voit säästää polttoainekuluissa jopa 50% bensiiniin verrattuna ja noin 30% dieseliin verrattuna.

Sijoita hyvään

Vaihtoehto joka sopii kaikille

SEAT-kaasuhybridi on sijoitus ympäristön tulevaisuuteen, mutta samalla se on kustannustehokas myös omistajalleen. Edullisen polttoaineen lisäksi esimerkiksi ylläpito ei poikkea normaalin bensiiniauton ylläpitokuluista, jälleemyyntiarvo säilyy hyvin kaasuautoilun suosio kasvaessa ja uuden hinnoittelun myötä hankintahinta on erittäin kilpailukykyinen.

Tehokasta energiankäyttöä

Vähemmällä pidemmälle

Energiatehokkuuden taso yhdessä kilogrammassa bio-/maakaasua on suurempi kuin missä tahansa muussa käytettävissä olevissa polttoaineessa. Siksi tarvitaan vähemmän polttoainetta saman energian tuottamiseksi. Samalla voimme vähentää polttoaineen kulutusta ja kustannuksia kilometriä kohden.

Kaasulla ajo on edullista

Kuinka pitkälle kympillä pääsee?

Oheinen vertailu kertoo, millaisen matkan 10 €:n tankkauksella eri polttoaineilla voi matkustaa.

Hinta perustuu pääkaupunkiseudun keskimääräisiin hintoihin, Leon-kokoluokka. Kaasun vertailuhinta litroina: biokaasu 0,974 €/l ja maakaasu 0,827 €/l (Gasum, heinäkuu 2019)

 

  • Bensiini 127 km
  • Diesel 175 km
  • Biokaasu 208 km
  • Maakaasu 222 km
Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo