en:Mallisto (sivut):Kaasuhybridit:Kaasuhybridit FI/FI

Ympäristö

Puhtaammin kaasulla

Ajonautinto, taloudellisuus ja ympäristön huomioon ottaminen eivät ehkä ole aiemmin sopineet yhteen autoilusta puhuttaessa. Ajat muuttuvat: SEAT-kaasuhybridit ottavat huomioon ne kaikki.

Kaikki huomioon

Nauti ajamisesta – ja huolehdi ympäristöstä

SEAT-kaasuhybridit toimivat bio-/maakaasulla ja bensiinillä, käyttäen ensisijaisesti kaasua. Siksi sinun ei tarvitse tehdä valintaa taloudellisuuden, ekologisuuden tai ajamisen nautinnon välillä. SEAT kaasuhybridi ottaa huomioon ne kaikki. Katso oheinen video, niin näet miten.

Näkymätöntä hyvää

Vähennä päästöjä vaivattomasti

Kaasuhybriditekniikka vähentää päästöt minimiin. Kaasu on yksi ympäristön huomioonottavimmista autojen polttoaineista. Bio- ja maakaasun tärkeimmät edut ovat puhdas palaminen ja CO2- ja NOx-päästöjen väheneminen. Esimerkiksi kotimainen biokaasu vähentää polttoaineen elinkaaren aikana syntyviä kasvihuonekaasupäästöjä merkittävästi, jopa 85 %.

Avainlipputunnus ja pohjoismainen Ympäristömerkki

Kotimainen vaihtoehto

Biokaasu perustuu puhtaasti biohajoavien raaka-aineiden käyttöön ja on liikenteen biopolttoaineista tehokkain ja edullisin tapa vähentää hiilidioksidipäästöjä. Uusiutuvalla biokaasulla on mahdollista saavuttaa jopa 97 %:n päästövähenemä bensiinin verrattuna. Biokaasusta ei tule myöskään pienhiukkaspäästöjä.  

Maakaasu

Puhtain fossiilinen polttoaine

Maakaasu on puhdasta metaania, joka palaessa muodostaa hiilidioksidia ja vettä. Ajoneuvokäytössä hiilidioksidia muodostuu noin neljänneksen vähemmän kuin poltettaessa bensiiniä. Dieseliin verrattuna hiilidioksidin määrä on suunnilleen sama, mutta maakaasusta ei tule lainkaan pienhiukkaspäästöjä ja typenoksidipäästöt ovat vähäiset.

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo