en:Mallisto (sivut):Mii electric: Charging Solutions 2021.11.1 FI/FI

Virtaa riittää

K-Lataus-verkosto

K-Lataus tuo sähköauton lataamisen luonnolliseksi osaksi arkea.

Lataus palveluiden läheisyydessä

K-Lataus

K-Lataus on koko maan kattava sähköautojen latausverkosto, joka laajenee jatkuvasti avaamalla uusia asemia ympäri Suomen. Latausasemat sijaitsevat kauppojen ja palveluiden välittömässä läheisyydessä, joten voit ladata sähköautosi esimerkiksi kauppareissun yhteydessä. Kaikki K-Lataus -asemilta ladattava sähkö on 100 % uusiutuvista lähteistä. K-ryhmä on samalla Suomen suurin aurinkosähkön tuottaja sekä käyttäjä. Noin 30 K-kaupan katolta voi löytää myös oman aurinkovoimalan.

Lähes 400 latauspistettä

Lähellä sinua

K-Lataus täydentää suomalaista latausverkostoa merkittävästi ja kasvattaa julkista pikalatausverkostoa peräti yli 50 %. K-Latauksen latausasemia jo yli 70 kaupan yhteydessä eri puolilla Suomea, sisältäen lähes 400 latauspistettä, joista hieman yli sata on pikalatauspisteitä.

Mobiili maksaminen

Helppo käyttää

K-Lataus-asemilla asiointi on suunniteltu vaivattomaksi. Käyttöön tarvitset joko mobiilisovelluksen tai erikseen tilattavan K-lataustunnisteen, joka kulkee kätevästi mukana vaikka avaimenperässä. Lataus on edullista ja niistä kertyy myös Plussa-pisteitä.

Lue latausohjeet
Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo