en:Mallisto (sivut):Mii electric:Testit ja vertailut 2019.0.14.0 FI/FI

Testit ja vertailut

Ammattilaisten ajamaa

Auton laadun voi todeta parhaiten koeajamalla se itse. Toiseksi parhaiten se onnistuu lukemalla autoalan ammattilaisten testi- ja koeajokokemuksia.

APU | ARTIKKELIT

Tällainen on Seatin ensimmäinen täyssähköauto Mii electric

”Mii electric saapuu markkinoille aikana, jolloin autoteollisuus pyrkii tekemään liikkumisesta yhä kestävämpää ja ympäristöystävällisempää - erityisesti tiheään asutuilla kaupunkialueilla.”, ”SEATin ensimmäinen sarjatuotantoinen täyssähköauto sopii niin yksityisasiakkaille kuin yritysasiakkaille, heille, jotka ajavat suurimman osan ajasta kaupunki- ja esikaupunkiliikenteessä, ja jotka näkevät nollapäästöisen ajamisen edut.”

Lue Avun artikkeli

MOOTTORI | UUTINEN

Seatin ensimmäinen täyssähköauto julki

”Espanjalaisvalmistaja Seat vastaa automarkkinoiden sähköistymisen kiihtymiseen täyssähköisellä Mii electric -kaupunkiautolla. Seat Mii electricin luvataan luovan perustan malliston tuleville jäsenille.”, ”Hinnan luvataan asettuvan samalle tasolle saman segmentin polttomoottoriautojen kanssa, mutta käyttökustannusten pysyvän alhaisempana täyssähköauton vaatiessa vähemmän huoltoa. Suomessa tulee saataville yksityisleasing, jolloin autoa pääsee käyttämään kuukausimaksulla sen ostamisen sijaan.”

Lue Moottorin artikkeli

JOKAMIES | AUTOUUTISET

Yksi markkinoiden edullisimmista sähköautoista esiteltiin

”Uutuus on espanjalaisbrändin ensimmäinen sähköauto”, ”Autoa vauhdittaa 83 hevosvoiman tehon ja 212 newtonin väännön tuottava sähkömoottori, jonka voima ohjataan yksipykäläisen vaihteiston kautta etupyörille.”, ”Seat mainostaa erityisesti kaupunkipujottelussa tärkeää kiihtyvyyttä nollasta viidenkympin nopeuteen. Tässä suorituksessa kestää 3,9 sekuntia, ja auto tuntuu todennäköisesti vielä ripeämmältä sähkömoottorin välittömän reagoinnin vuoksi.”, ”turvavarustelua on kohennettu esimerkiksi kaistavahdin sekä liikennemerkkien tunnistuksen avulla, ja Seat Connect -niminen palvelu mahdollistaa etäyhteyden autoon älypuhelinsovelluksen avulla.”

Lue Jokamiehen artikkeli

TALOUSTAITO | VAPAALLA

Seat Mii electric – sähköauto luvataan bensaversion hinnalla

”Mii electricin hintaa ei vielä kerrottu, mutta ennakkotietojen perusteella sen uskotaan olevan kilpailukykyinen. Tehtaan kertoman mukaan hinta asettuu samalle tasolle kuin saman segmentin polttomoottorilla varustettujen automallien hinta”, ”Miin kehutaan olevan ideaali matkakumppani kaupunkiin ja vastaavan uuden asiakassukupolven tarpeisiin. Kun tekniikkaa ja mittoja tarkastelee, lauseeseen on varsin helppo yhtyä.”, ”Tilojen puolesta neljä henkilöä matkustaa sähkö-Miissä varsin mukavasti.”

Lue Taloustaidon artikkeli

AUTOTODAY | UUTISET

Seat Mii electric on nyt julkistettu — markkinoille ensi vuoden alussa

”Auton 36,8 kWh:n litiumioniakku tarjoaa 260 km toimintamatkaa yhdellä latauksella”, ”Täyssähköinen kaupunkiauto on ensimmäinen malli, jossa on Seat Connect – järjestelmä, jonka avulla auton hallinta ja sisäänpääsy voidaan hoitaa etäyhteydellä. Asiakkaat voivat älypuhelimen sovelluksen avulla tarkastella ajotietoja, pysäköintipaikkaa, auton tilaa (sisältäen ovet ja valot) sekä säätää ilmastointia”, ”Mii electricin saapuessa sen päämarkkinoille vuoden 2020 alussa (Saksa, Alankomaat, Norja, Ranska, Espanja, Itävalta, Iso-Britannia, Sveitsi, Italia, Belgia, Tanska, Suomi ja Ruotsi), se on yksi edullisimmista täyssähköautoista.”

Lue Autotodayn artikkeli

MTV UUTISET | AUTOT

Nyt alkaa tapahtua: Seat esitteli sähköauton, jonka hinnan pitäisi jäädä reilusti alle 20 000 euron myös Suomessa

”Volkswagen-konsernin espanjalaisbrändi Seat loikkaa sähköautojen maailmaan kaupunkikieputteluun tarkoitetulla Mii electric -mallilla.”, ”Kaupunkiauto Mii jakaa perusrakenteensa konsernisisarten kanssa.”, ” Yksi sähköautojen yleistymisen suurimpia hidasteita on hinta. Tämän suhteen Seat haluaa olla mahdollistajan roolissa, ja valmistaja lupaa hinnan asettuvan samalle tasolle kuin saman segmentin perinteisellä polttomoottorilla varustetun automallin hinta.”

Lue MTV Uutisten artikkeli

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo