2019.0.18.0 FI/FI

The Voice of Finland 2019

   

The Voice of Finland 2019

Markus Salo

Markus Salo nojaa auton oveen ja hymyilee veijarimaisesti. Hymy on herkässä ja siihen on syynsä – vain hetki on kulunut siitä, kun 36-vuotiaasta kangasalalaisesta rakennusinsinööristä leivottiin uusi tähti suomalaiselle musiikkitaivaalle hänen voittaessaan tämänvuotisen The Voice of Finland -laulukilpailun. Toinen syy hymyyn saattaa piillä voittajan käyttöön luovutettavassa palkintoautossa, jonka Markus on tullut juuri noutamaan vantaalaisesta SEAT-liikkeestä. Kalusto on syytä olla kunnossa, kun edessä on takuuvarmasti kiireinen keikkakesä.

Ura vauhdilla liikkeelle

Oma tyyli muodostuu

The Voice of Finland -voiton jälkeen tahti on ollut kova, ja kauaa ei Markus ole ehtinyt tiukan kisarupeaman jälkeen laakereillaan lepäämään, vaan töihin on käyty heti. Keikkakalenteri on ollut jo mukavan täynnä aiemminkin, mutta voiton myötä kyselyjä on alkanut tulla yhä laajemmin – ja yhä suuremmista keikkapaikoista. Markuksen itsensä määrittämä ”popahtava iskelmä tämän päivän musagenreen sopivalla soundilla” on tyyli, mitä kohti Markus aikoo uraansa kuljettaa. Ja The Voice of Finlandin äänestyksien perusteella se on varmasti juuri sitä, mitä yleisö häneltä haluaa kuullakin.

Ammattilaisten oppiin

Stereoääni

Oman mausteensa uran alkutaipaleelle tuo yhteistyö Haloo Helsingistä tuttujen Leon ja Jeren kanssa. Kyseisen tuottajakaksikon luotsaamassa, kone- ja tanssimusiikkiin kallistuvassa Stereo-projektissa tullaan kuulemaan myös Markuksen komeaa ääntä. "Stereon kanssa on mahtava päästä tekemään. Ei ole mitään hätään sen suhteen, ihan loistava biisi saadaan varmasti tehtyä." Iskelmää, konemusiikkia, koneiskelmää vai jotain siltä väliltä? Odotamme innolla – lopputulosta saamme kuulla kesän keikkalavoilla!

Puhtaasti matkalle

Mukavasti perille

Artistin ura tarkoittaa usein pitkiä päiviä ja paljon kilometrejä. Keikkamatkojen on siis syytä taittua myös rennosti ja perille on hyvä saapua virkeänä ennen h-hetkeä. SEAT tarjoaakin The Voice of Finlandin voittajalle vapaavalintaisen SEAT-kaasuhybridimallin vuodeksi käyttöön. Markuksen valinta kohdistui SEAT Leon ST TGI -farmariin, jonka kyytiin mahtuu mukavasti niin matkustajat kuin tavaratkin. Ympäristön huomioon ottavan keikkamatkailun takaa Gasumin asemilta tankattava suomalainen biokaasu – mikäs sen sopivampi vaihtoehto kuljettamaan "suomalaista ääntä" pitkin ja poikin Suomen niemeä.

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo