Ajantasaiset navigointikartat SEAT LEONin Navi System -navigointijärjestelmään.

LEONIN NAVI SYSTEM PLUS -NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ

Varmista, että SEAT Leonin navigointijärjestelmässä on käytössä uusin karttapäivitys. Navigointiohjelmiston päivitys tuo järjestelmääsi uusimmat päivitykset koskien uusia teitä, reittisuunnitelmia ja erikoiskohteita (POI) koko maassasi.

Olet valinnut ”Navi System Plus” -versiovaihtoehdon. Voit ladata seuraavat tiedostot, jos järjestelmässäsi on sisäänrakennettu kiintolevy ja jos näytön ”Setup” > ”Version information” (Asetukset > Versiotiedot) kolme ensimmäistä merkkiä eivät ole ”5F0” tai ”6P0”.

Huom. Päivitykset on tarkoitettu autoihin, joissa on voimassa oleva MapCare-palvelu. Mikäli MapCare-palvelua ei ole, käänny karttapäivitysasioissa SEAT-jälleenmyyjän puoleen.

Tarkasta Navi System -navigointijärjestelmäsi nelinumeroinen versionumero ”0169” (numero löytyy aluekoodin, tässä tapauksessa ”ECE”, etupuolelta).

Jos versionumerosi on yhtä suuri tai pienempi kuin ”0169”, järjestelmäversiosi on vanhentunut. Tällöin suosittelemme, että päivität Leon-hatchbackisi navigointitiedot. Voit ladata kaikki tarvittavat tiedot yhdellä kertaa.

Päivitysohjeet löytyvät täältä.