2021.8.0 FI/FI

Romutuspalkkiokampanja

Ladattava e-HYBRID

Etu 2 500 €

Kaasuhybridi

Etu 2 500 €

Bensiini CO2 enintään 120 g/km

Etu 1 500 €

Kestävää kierrätystä

Kierrätä romu rahaksi

Romutuspalkkiokampanja on täällä taas. Viemällä vähintään 10 vuotta vanhan ja yhä liikennekäytössä olevan henkilöautosi romutukseen, ja vaihtaessasi sen uuteen vähäpäästöiseen SEATiin, saat tuntuvan kierrätysedun. Ostaessasi uuden ladattavan e-HYBRID-mallin tai bio- ja maakaasukäyttöisen SEAT-kaasuhybridin, romutuspalkkio kierrätysautostasi on 2 500 euroa. Jos vaihdat kierrätysautosi uuteen SEATiin, jonka CO2-päästöt ovat enintään 120 g/km, saat 1 500 euron suuruisen edun.

e-HYBRID, kaasuhybridi vai bensiini?

Valitse sinulle sopivin

Romutuspalkkiokampanjan keskeisinä tavoitteina on liikenneturvallisuuden lisäksi vähentää liikenteen päästöjä. Uuden sähköistetyn e-HYBRID-teknologian ja TGI-kaasuhybriditeknologian ansioista SEATilla on tarjota paljon hyviä ratkaisuja pienipäästöiseen – ja osittain jopa päästöttömään – liikkumiseen useissa eri kokoluokissa.

 

Myös perinteisempää polttomoottorivaihtoehtoa etsivälle on saatavilla romutuskampanjan päästöehdon täyttäviä malleja SEAT Arona-mallistosta.

Katso esimerkkejä tältä sivulta ja tule koeajolle. SEAT-jälleenmyyjiltä saat apua kaikissa romutuskampanjaa koskevissa asioissa!

Ladattava sähköhybridi

Leon e-HYBRID

Käytännöllinen alku positiiviselle muutokselle. Uusi SEAT Leon e-HYBRID käyttää 100 % sähkövoimaa ja vaihtaa bensiiniin vain silloin, kun akku tarvitsee latausta. Akku ladataan verkkovirralla, mutta se latautuu sen lisäksi myös jarrutusenergiaa talteen ottamalla. Uuden e-HYBRID-teknologian ansiosta jopa 60 km:n* toimintamatka ilman hiilidioksidipäästöjä on mahdollista. Ja mikä parasta, suorituskyvystä ei tarvitse tinkiä - sähkömoottorin ja bensiinimoottorin yhteisteho on jopa 204 hv.

Iso lataushybridi

Leon Sporstourer e-HYBRID

Enemmän tilaa, enemmän toimintamatkaa. Uusi SEAT Leon Sportstourer e-HYBRID vie sinut minne haluat. Kaupunkiympäristössä toimintamatka pelkällä sähköllä on jopa 60 km*, pidemmällä matkalla sähkön ja bensiinin yhdistelmällä saavutetaan jopa 800 km:n toimintamatka. Voit ottaa myös mukaan kaiken tarvittavan – niin ystävät kuin tavaratkin. Uusi Leon Sportstourer on entistä väljempi sisätiloiltaan ja entistä suurempi tavaratilaltaan.

Ympäristöystävällisempi polttoaine

SEAT-kaasuhybridit

Puhtaampi tulevaisuus on sinun valintasi. Bio- ja maakaasun käyttö on yksi liikenteen tehokkaimmista tavoista vähentää hiilidioksidipäästöjä. Kaasuautojen kiistaton etu on vähäiset CO2-päästöt verrattuna perinteisiin polttoaineisiin. Kaasusta ei tule myöskään pienhiukkaspäästöjä lainkaan. Sen lisäksi SEAT-kaasuhybridit ovat on myös erittäin taloudellisia ja energiatehokkaita.

Valitse omasi Suomen laajimmasta kaasuhybridinmallistosta, saatavilla mm. ketterä SEAT Ibiza TGI tai markkinoiden ainut SUV-luokan kaasuhybridi, SEAT Arona TGI.

Valtakunnallinen kampanja

Yhteisellä asialla

Aikavälillä 1.12.2020–31.12.2021 toteutettava Romutuspalkkiokampanja on valtion ja autoalan yhteinen ponnistus, jonka tavoitteena on vähentää Suomen autokannan päästöjä ja parantaa liikenneturvallisuutta.

Lisätietoja kampanjasta, kampanjaehdoista, romutuspalkkion hakemisesta sekä itse romutuksesta löydät oheisesta linkistä.

*Ajoneuvon kulutus/toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus/toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista.

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo