SEAT

Jotkut ostavat auton sydämellään. Toiset luottavat järkeensä. Mutta olisiko mahdollista löytää auto, joka vetoaisi molempiin?

Yksi silmäys SEAT-mallistoon kertoo vastauksen. Nämä autot eivät ainoastaan inspiroi, ne lunastavat kaikki lupauksensa. Urbaaneista kaupunkiautoista seitsemänpaikkaisiin tila-autoihin ja virtaviivaisen sporttisista coupéista ympäristöystävällisiin sedan-malleihin. Jokaisen SEATin innovatiivinen teknologia tekee niistä muita taloudellisempia, tehokkaampia ja nautittavampia ajaa.

Jos haluat ostaa viimeistä piirtoa myöten sinua varten valmistetun auton, löydät sen SEATin mallistosta. Esimerkiksi klassikkomme SEAT Ibizan suorituskyky, käsiteltävyys ja polttoainetalous ovat tehneet siitä yhden maanteiden tunnetuimmista autoista. Ibiza erottuu joukosta ja kilpailijoistaan dynaamisen ja modernin muotoilunsa sekä laajan bensiini- ja dieselmoottorivalikoimansa ansiosta.

SEAT on hiljattain tuonut markkinoille myös ensimmäisen kaupunkimaasturinsa, SEAT Atecan. Sen huipputeknologia muuttaa arkesi ja rutiinisi erikoislaatuisiksi ja vielä entistäkin nautittavammiksi.

SEAT Mii on pieni auto, joka rakastaa kaupunkielämää isolla sydämellä. Leon CUPRA on niiden valinta, jotka unelmoivat vauhdista ja suorituskyvystä. Perheensä etusijalle asettava autoilija valitsee SEAT Alhambran.

Sporttisten linjojensa ja herkän esteettisten yksityiskohtiensa ansiosta SEATin autot kääntävät katseita missä hyvänsä. Ja paperilla ne näyttävät yhtä vakuuttavilta. Tarjolla on valikoima luokkansa suorituskykyisimpiä TDI-dieselmoottoreita ja EU6-vaatimusten mukaisia, vähäpäästöisiä bensiinimoottoreita.

Jokainen auto on pakattu täyteen teknologiaa, joka huolehtii turvallisuudestasi, ja mediajärjestelmiä, jotka viihdyttävät sinua matkalla. Sisätiloja koristavat ergonomiset konsolit ja tyylikäs verhoilu. Voit aistia intohimon ja omistautumisen, jolla nämä autot on valmistettu.

Kun ostat SEATin, ostat muutakin kuin metallia ja teknologiaa. Ostat auton, joka on tehty nautittavaksi.  SEAT.fi