SEATilla on tuonut markkinoille kokonaisen malliston uusia autoja. Ensimmäisestä kaupunkimaasturistamme SEAT Atecasta SEAT Miihin ja Ibizaan. Suorituskykyiset Leonit ja tyylikäs Toledo. Näiden autojen upea muotoilu ja huipputeknologia eivät edusta vain SEATin tulevaisuutta. Jokin niistä voisi olla sinun seuraava autosi.

SEAT ATECA

Saammeko esitellä uuden SEAT Atecan, SEATin ensimmäisen SUV-luokan auton. Se on suunniteltu tekemään arjesta vaivatonta ja rutiineista sujuvia. Atecan itsevarma ja erottuva muotoilu saa sen erottumaan joukosta kadulla, ja sen huipputeknologia tekee arjesta entistä helpompaa ja huomattavasti nautittavampaa. Autoon on valittavissa runsaasti älykkäitä ominaisuuksia kuten Driving Experience Button -painike, langaton laturi mobiililaitteille, Park Assist -pysäköintiavustin, Front Assist -ympäristönvalvontajärjestelmä, avaimeton käynnistys- ja lukitusjärjestelmä sekä Virtual Pedal. Kaikki on suunniteltu kuljettajan lähtökohdista. Uudessa SEAT Atecassa on kaikki, mitä arkesi vaatii.

>TUTUSTU ATECAAN


SEAT Mii


SEAT Mii on juuri sinulle sopiva auto. Pieni ja kompakti SEAT Mii on täynnä loistavia ideoita, jotka tekevät siitä ihanteellisen kaupunkiauton. Persoonallinen Mii on saatavilla aina viisiovisena ja mahtuu kaupungissa mihin vain sirojen mittajensa ansiosta. Silti se on sisätiloiltaan kokoonsa nähden hämmästyttävän tilava. Mii on myös hyvä ja tasapainoinen ajettava suuremmillakin teillä. Mii on varustettu ainutlaatuisella Safety Assist -teknologialla, ja sen pirteät moottorit ovat sekä taloudellisia että ympäristön huomioon ottavia. Se mikä on hyväksi kaupungille, on hyväksi myös sinulle.

>TUTUSTU MiiHIN


SEAT Ibiza


SEAT Ibiza on pieni auto, jolla on valtava potentiaali. Auton huipputeknologia tekee siitä yhden luokkansa mukavimmista, turvallisimmasta ja nautittavimmista ajaa. Bluetooth® -tuella varustetusta multimediajärjestelmästä Bi-Xenon -ajovaloihin ja AFS-suuntavaloihin, Ibiza on yhtä älykäs kuin haluttavakin. Sen täsmällisen dynaamiset linjat ja virtaava muotokieli suorastaan hivelevät silmää. Yhtä lailla mukavaan ja tilavaan autoon on saatavilla laaja valikoima taloudellisia ja tehokkaita moottoreita. Monipuolinen Ibiza tekee vaikutuksen kaikilla osa-alueilla.

>TUTUSTU IBIZAAN

SEAT Ibiza SC

Saammeko esitellä: SEAT Ibiza SC. Coupé, joka tuo urheiluauton näköä ja käsiteltävyyttä pienten autojen segmenttiin. SC:n virtaviivaiset linjat ja atleettinen ilme edustavat urheilullisen tyylin huippua. Sen varusteluun on saatavilla kaikkea, mitä Ibizalta on totuttu odottamaan, kuten multimediajärjestelmä Bluetooth® -tuella ja luonnollisesti Bi-Xenon -ajovalot AFS-suuntavaloilla. Navigointipaketti ja vakionopeussäädin tekevät pitkistä ajomatkoista mukavampia. SEAT Ibiza SC on pieni auto, joka pelaa isojen sarjassa.

>TUTUSTU IBIZA SC:HEN

SEAT Ibiza CUPRA

SEAT Ibiza CUPRA on sisältä ja ulkoa puhdas laatuyksilö. Tässä autossa erotut takuulla joukosta.

>TUTUSTU IBIZA CUPRAAN

SEAT Leon

Löydä lukemattomia testivoittoja nimiinsa ottanut SEAT Leon, viisiovisena hatchback-mallina tai kolmiovisena SC coupéna. Näissä autoissa on tyyliä, substanssia ja sielua. Inspiroiva uusi muotoilu, entistä kevyempi rakenne ja runsaasti huipputeknologiaa, kuten lisäövarusteena saatavilla olevat huoltovapaat Full LED -ajovalot. Muita huomioitavia lisävarusteita ovat mm. Parking Assist -pysäköintiavustin, sähkökäyttöinen kattoluukukku ja SEAT Full Link -järjestelmä, jolla hallitaan auton kaikkia viihde-, viestintä- ja ajoneuvotoimintoja. Leon on tämän päivän auto tulevaisuuden teille. Leon-malliston urheilullisuuden perikuva on Leon CUPRA, joka on upea sekoitus sporttista herkkyyttä ja uskomatonta muotoilua, joka tekee jokaisesta ajomatkasta urheilullisen kokemuksen.

>TUTUSTU SEAT LEONIIN

SEAT Leon ST

SEAT Leon ST asettaa uudet standardit luokkansa autoille yhdistämällä Leon-malliston dynaamisen muotoilun ja huipputeknologian farmariauton käytännöllisyyteen ja monipuolisuuteen. Tilavuudeltaan 587 litran tavaratilan kapasiteetti nousee 1 470 litraan, kun takaselkänojat taitetaan alas. SEAT Leon ST:n uniikki, mallistolle ominainen muotokieli, poikkeuksellisen hyvät ajo-ominaisuudet, dynaaminen ja polttoainetaloudellinen moottorivalikoima sekä mittava valikoima huipputeknologisia lisävarusteita, kuten Full LED -ajovalot  ja progressiivinen ohjaus, ovat piirtäneet farmariauton rajat uudelleen.

>TUTUSTU LEON ST:HEN

SEAT LEON X-PERIENCE

Uusi SEAT Leon X-PERIENCE on täydellinen yhdistelmä monipuolisuutta ja suorituskykyä niille, jotka haluavat vapauden suunnata kaupungin kaduilta silloin tällöin kohti tuntematonta ja uusia kokemuksia. SEAT Leon X-PERIENCE perustuu upeaan Leon ST:hen, maastovarustelun tuomin dynaamisin lisäyksin. Erikoisvalmisteiset puskurit ja pyöränkaarien suojukset antavat autolle maasturin ilmeen, ja sen korotettu jousitus lunastaa lupaukset. Huippuedistynyt 4Drive-jnelivetoärjestelmä sopeutuu erilaisiin ajotilanteisiin jakamalla ajoneuvon painon juuri oikeassa suhteessa kaikille neljälle pyörälle, mikä parantaa auton pitoa, käsiteltävyyttä ja tasapainoa.  SEAT Leon X-PERIENCEn sisätiloihin on tarjolla laaja valikoima tyylikkäitä verhoiluja, ja auton mukautuvaan tavaratilaan mahtuu kaikki, mitä seikkailuillasi tarvitset.

>TUTUSTU LEON X-PERIENCEEN

>TUTUSTU LEON CUPRA-MALLISTOON


SEAT Toledo


Upea Toledo on ainutlaatuinen sedan. Se on hätkähdyttävä tilaihme renkaista kattoon. Toledon muotokielen dynaamiset linjat tekevät vaikutuksen ja sen sisätilat ovat samaan aikaan ylelliset ja käytännölliset. Autoon on saatavilla mm. modernit navigaatio- ja multimediajärjestelmät Bluetooth® -tuella ja uusimmalla Full LED -teknologialla toteutetut valot. Reilun kokoisissa sisätiloissa on tilaa rentoutua, ja perheen matkatavarat mahtuvat helposti tavaratilaan, jonka tilavuus on sedanille uskomattomat 550 litraa. Kaunis ei koskaan ole ollut näin käytännöllistä.

>TUTUSTU TOLEDOON

 

SEAT Alhambra

Näin suuri auto on harvoin näin muuntautumiskykyinen. Siksi uusi SEAT Alhambra on myös sinulle oikea tila-auto. Sen valtavat sisätilat ovat täysin muokattavissa matkustajien tarpeiden mukaan. Tavaratila suurenee entisestään, kun taitat takaistuimet. Käytössä on tilaa aina n. 2 300 litraa mallista riippen (5 tai 7 istuinta).  Suuren matkustamon ja lisävarusteisten automaattisten liukuovien ansiosta auton lastaaminen ei voisi enää olla helpompaa. Alhambra on täynnä huipputeknologiaa, kuten multimediajärjestelmä ja Bi-Xenon-ajovalot. Seitsemällä turvatyynyllä varustettu auto sai viisi tähteä Euro NCAP -testeissä ja sillä on luokkansa alhaisimpiin kuuluvat hiilidioksidipäästöt. Eikö jokaisen perheen pitäisi matkustaa näin?

>TUTUSTU ALHAMBRAAN