en:SEAT Center 2021.11.1 FI/FI

Kesäsi etu ja oikeus: 2 000 €.

Aja uudella autolla

Pienennä liikkumisen aiheuttamia päästöjä

Etusi

2 000 € hankintatukea vähäpäästöisille autoille

Valitse omasi

Valitse oma suosikkisi maassa olevista autoista

Kattava takuu

5 vuotta/100 000 km

Kesäsi etu ja oikeus

Kaikilla suomalaisilla on oikeus ajaa puhtaammin.

Suomi on pitkien välimatkojen, haastavien kelien ja mutkaisten mökkiteiden maa. Paras tapa pienentää liikkumisen aiheuttamia päästöjä on ajaa uudella autolla. Kesäkampanjassa 1.6.–31.8. saat 2 000 euroa hankintatukea kaikkiin uusiin maassa oleviin vähäpäästöisiin* SEAT Arona-, Ibiza -malleihin sekä Leon TGI -malliin.

Automaattivaihteinen

SEAT Arona

Aja puhtaammin SEAT Aronalla. Suosittu DSG-automaattivaihteisto tekee ajamisesta helppoa. Mallissa on mm. LED-ajovalot, Full Link -älypuhelinpeilaus, pysäköintitutkat edessä ja takana, peruutuskamera sekä automaattinen ilmastointi. Kesän etusi ja oikeutesi SEAT Aronaan on 2 000 €!

Ketterä ja tyylikäs

SEAT Ibiza

Kaupungin ketterin SEAT IBIZA 1,0 EcoTSI 95 Style sisältää modernin Media System Colour -audiojärjestelmän, vakionopeudensäätimen sekä väsymyksentunnistusjärjestelmän. Kesän etusi ja oikeutesi SEAT Ibizaan on 2 000 €!

Vieläkin puhtaampi

SEAT Leon TGI

SEATin edistyksellinen TGI-teknologia yhdistää kaksi polttoainetta, bio-/maakaasun ja bensiinin mahdollisimman puhtaalla tavalla. Arkiajossa et edes huomaa eroa bensiinikäyttöiseen autoon, mutta säästät luontoa ja rahaa. Kesän etusi ja oikeutesi SEAT Leon TGI-malliin on 2 000 €!  

Koko Suomen SEAT

Nyt sinulla on varaa puhtaampaan.

SEAT on osa maailman suurinta autonvalmistajaa. Saat uusinta teknologiaa järkevästi hinnoiteltuna, viiden vuoden takuulla. Tartu tarjoukseen ja hyödynnä 2 000 euron hankintatukesi kaikkiin uusiin maassa oleviin vähäpäästöisiin* SEAT Arona, Ibiza ja Leon TGI -malleihin. Saat myös edullisella rahoituksella mukavan pienen kuukausierän, kysy tarjousta omalta SEAT-jälleenmyyjältäsi!

*SEAT Kesän etu ja oikeus -kampanjan hankintatuki on voimassa maassa oleviin enintään 140 g/km CO2 -päästöisiin SEAT Ibiza, Arona -malleihin ja Leon TGI -malliin ajalla 1.6.–31.8.2020. Tarjous koskee yksityisasiakkaiden uusia tilaussopimuksia.

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo