en:Omistajille:Laitteet ja yhdistäminen:Karttapäivitykset:Leon Navi System Plus 2019.0.18.0 FI/FI

SEAT Leon

Ajantasaiset navigointikartat - Navi System Plus

Varmista, että SEAT Leonin navigointijärjestelmässä on käytössä uusin karttapäivitys. Navigointiohjelmiston päivitys tuo järjestelmääsi uusimmat päivitykset koskien uusia teitä, reittisuunnitelmia ja erikoiskohteita (POI) koko maassasi.

Olet valinnut ”Navi System Plus” -versiovaihtoehdon. Voit ladata seuraavat tiedostot, jos järjestelmässäsi on sisäänrakennettu kiintolevy ja jos näytön ”Setup” > ”Version information” (Asetukset > Versiotiedot) kolme ensimmäistä merkkiä eivät ole ”5F0” tai ”6P0”.

Huom. Päivitykset on tarkoitettu autoihin, joissa on voimassa oleva MapCare-palvelu. Mikäli MapCare-palvelua ei ole, käänny karttapäivitysasioissa SEAT-jälleenmyyjän puoleen.

Tarkasta Navi System -navigointijärjestelmäsi nelinumeroinen versionumero ”0175” (numero löytyy aluekoodin, tässä tapauksessa ”ECE”, etupuolelta).

Jos versionumerosi on yhtä suuri tai pienempi kuin ”0175”, järjestelmäversiosi on vanhentunut. Tällöin suosittelemme, että päivität Leon-hatchbackisi navigointitiedot. Voit ladata kaikki tarvittavat tiedot yhdellä kertaa.

Päivitysohjeet löydät täältä.

*osa tiedoista puutteellisia

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo