en:Mallisto (sivut):SEAT SUV-mallisto FI/FI

Kaikki. Valmiina.

Antaa mennä. SEAT SUV-mallisto tarjoaa runsaasti tilaa, parempaa mielenrauhaa, hauskempia kilometrejä ja rajattomasti syitä elää aktiivisesti.

SEAT Arona

Ketterä ja kompakti.

Aja korkeammalla tasolla. Aronassa kaupunkiauton ja SUV-luokan auton ominaisuudet yhdistyvät tyylillä. Rohkea muotoilu, LED-ajovalot, uudet valaistut ilmastoinnin suuttimet sisällä ja paljon muuta. Mallistossa saatavilla myös SUV-kaasuhybridi Arona TGI.

  • SEAT CONNECT -sovelluksen voit hallita Aronan toimintoja etänä. Avaa ja sulje ovet ja tarkista auton tilan mistä tahansa.
  • 10,25” digitaalinen mittaristo tarjoaa kolme näkymää, joihin voi valita oman maun mukaan näkyville karttoja, sovelluksia, ajotietoja ja erilaisia avustimia, kuten Lane Assist.
  • Aja huolettomasti. Intuitiivisten turvatekniikoiden (kuten Travel Assist -ajoavustin) avulla saat puoliautonomista avustusta matkasi jokaisessa vaiheessa.

SEAT Ateca

Aktiiviselle perheelle.

Itsevarma, rohkea ja tyylikäs. Ensimmäinen SUV-mallimme on uudistunut vastaamaan nykyaikaisen elämän tarpeita. Atecassa yhdistyy saumattomasti uudet liitettävyysominaisuudet, kunnioitusta herättävä suorituskyky ja urheilullinen ulkoasu.

  • Saumattomasti synkronoitu. Kun astut sisälle autoon, Wireless Full Link -tekniikka yhdistää älypuhelimesi 9,2” infotainment-näyttöön.
  • Lähde mukavasti liikkeelle. Atecan varusteluun kuuluu SEAT CONNECT -palvelu, jonka avulla voit esimerkiksi lämmittää auton polttoainetoimisella lisälämmittimellä ennen lähtöä.
  • Mene muiden mukana. Aseta nopeus ja anna ennakointitoiminnolla varustetun mukautuvan vakionopeussäätimen pitää sinut liikennevirrassa mukana.

SEAT Tarraco e-HYBRID

Suurin SUV-mallimme.

SEAT Tarraco on SUV-valikoimamme suurin malli ja mahdollistaa jopa 7 istumapaikkaa. Mallistossa on nyt saatavilla myös ladattava e-HYBRID-versio, jossa on samat huippuominaisuudet kuin bensiiniversiossakin, ja joka tarjoaa mahdollisuuden ajaa lyhyemmät matkat täysin sähköisesti ja päästöttömästi.

  • Lataa akut nopeasti täyteen SEAT-latauslaitteella, ja saavuta 49 kilometrin täyssähköinen toimintamatka. Tai nauti 245 hevosvoiman vauhdittamana 730 km:n yhdistetystä toimintamatkasta.
  • Hallitse latausta SEAT CONNECT -sovelluksella ja paikanna latauspaikat helposti 9,2” kosketusnäytöltä
  • Huipputyylin ja suorituskyvyn viimeistelee ikoniset 20” kevytmetallivanteet.
  • Muunneltavaa istuinjärjestys (jopa 7 paikkaa bensiinimalleissa), 760 litran tavaratila ja 1 920 litran kokonaissäilytystila takaistuimet alas taitettuina.

Tilava. Huippuvarusteltu.

Kaikkea mitä tarvitset.

Langaton puhelimen lataus

SUV-malleihimme on saatavilla Connectivity Box, jolla älypuhelimen voi ladata näppärästi ilman johtoja.

Helppoa pysäköintiä

Pysäköintiavustin ohjaa sinut automaattisesti ruutuun ja Top View -kamera näyttää infotainment-näytöllä selkeän kuvan siitä, mitä takana tapahtuu.

Kuljettajaa avustavat järjestelmät

Täynnä kehittyneitä järjestelmiä. Esimerkiksi Travel Assist -matka-avustin tunnistaa puoliautomaattisesti tietyöt ja säätää ajonopeuttasi niiden mukaan.

Turvallisuus

Pre-Crash -järjestelmä kiristää turvavyöt, sulkee ikkunat ja e-Call-toimintoon liitettynä jopa ottaa yhteyttä hätäpalveluun.

Lisätietoa

Kysymyksiä ja vastauksia


SUV tulee sanoista Sports Utility Vehicle. Tähän autoluokkaan olemme aina suunnitelleet dynaamisia, tyylikkään urheilullisia ja tilavia vaihtoehtoja. Varusteluissa olemme kiinnittäneet lisähuomiota myös mukavuuteen, jotta pitkät matkat huonoissakin tieolosuhteissa taittuvat mukavasti. SUV-mallistomme ulottuu pienimmästä SEAT Aronasta ja keskikokoisesta SEAT Atecasta aina suurimpaan SEAT Tarracoon asti.

SEAT Aronaan ja SEAT Atecaan on saatavilla seuraavat varustetasot:

Style: Ajatonta, klassista designia.
XPERIENCE: Täydellisen viimeisteltyä mukavuutta.
FR: Puhdasta voimaa ja urheilullista suorituskykyä.

SEAT Tarracoon on saatavilla seuraavat varustetasot:

Style: Kaikki tarvittava, niin sisä- kuin ulkopuolellakin.
XCELLENCE: Aina tyylikäs ja valmiina matkaan.
FR: Huomiota herättävän urheilullinen, valmis kaikkiin haasteisiin.

Kompakti SUV-malli, kuten SEAT Arona, on loistava vaihtoehto urbaanin liikkumiseen ja sopii monen tyyppisille autoilijoille. SEAT Arona yhdistää A0-segmentin kompaktit mitat hyvän näkyvyyden tarjoavaan korkeaan maavaraan, suurempaan tilavuuteen ja mainioon käytettävyyteen.

SEAT on aloittanut matkansa kohti sähköistymistä keskittymällä erityisesti ladattaviin hybideihin (PHEV). Ensimmäinen ladattava SUV-hybridimme on SEAT Tarraco e-HYBRID, joka on saatavana XCELLENCE- ja FR-varustetasoissa. Näissä malleissa SUV:n monipuolisuus yhdistyy ympäristön huomioivaan energiatehokkuuteen.

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo