en:Auton hankinta:Hinnastot ja esitteet mii-kf1 FI/FI

Me autamme.

Herättikö hinnastot kysymyksiä?


Automallin hinnasto
Hinnastosta löydät automallin eri varustelutasot ja moottorivaihtoehdot kätevästi taulukkoon asetettuna. Taulukosta selviää eri varustelutasojen ja moottorien teho (kW/hv), vaihteistotyyppi, yhdistetty kulutus (l/100km) ja sähköauton toimintamatka, hiilidioksidipäästöt (Co2-päästöt), autoveron määrä sekä alkaen hinnat ilman lisävarusteita. Löydät hinnastosta myös eri varustelutasojen vakiovarusteet.

Lisävarustehinnasto
Lisävarustehinnastosta löydät kaikki valitsemaasi automalliin saatavilla olevat lisävarusteet, lisävarusteiden tuotekoodit, mahdolliset varustelutasokohtaiset rajoitteet ja tuotekuvaukset sekä lisävarusteiden autoverottomat ja autoverolliset hinnat.   

Varastossa olevien tai jo tilattujen autojen hinnastot saattavat poiketa tilattavien autojen hinnastoista.

Mikäli olet tilaamassa uutta autoa, on viimeisin hinnasto aina ajantasainen. Löydät haluamasi mallin ajantasaisen hinnaston automallikohtaisesta hinnastosta sivun yläosasta.

Otathan yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi lisätietojen saamiseksi.
Ota yhteyttä lomakkeella

Voit katsoa haluamasi automallin kokonaishinnan lisävarusteineen automallin rakennusautomaatin Yhteenveto-sivulta auton rakennuksen valmistuttua. 
Rakenna auto

Lähin jälleenmyyjäsi palvelee sivua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä. Kysy haluamasi automallin kokonaishinta lisävarusteineen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. 
Ota yhteyttä lomakkeella

Voit katsoa autoedun verotusarvolaskelman (ilman lisävarusteita) haluamasi automallin hinnastosta. 

Autoedun verotusarvolaskelman lisävarusteineen saat valitsemasi automallin rakennusautomaatin Yhteenveto-sivulta auton rakennuksen valmistuttua. 
Rakenna auto

Lähin jälleenmyyjäsi palvelee sivua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä. Saat haluamasi automallin autoedun verotusarvolaskelman siis myös lähimmältä jälleenmyyjältäsi. 
Ota yhteyttä lomakkeella

Ei huolta, voit esittää kysymyksesi suoraan lähimmälle jälleenmyyjällesi. 
Ota yhteyttä lomakkeella

Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista.

Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

icon ico-next-gray
Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo