en:Omistajille:Liikkumisturva:Liikkumisturva FI/FI

Omistajille

Liikkumisturva

Valtuutettujen SEAT-merkkihuoltojen asiakkailleen tarjoaman SEAT Liikkumisturvan monet edut ja palvelut ovat käytettävissäsi, jos omistat 1.1.2006 tai sen jälkeen ensirekisteröidyn SEAT-henkilöauton. Matkan keskeytyessä, niin Suomessa kuin ulkomailla, tulee käyttäjän ottaa välittömästi yhteyttä SEAT Liikkumisturvan ympäri vuorokauden päivystävään palvelunumeroon 0600 122 66 (0,30€ / min+pvm) ja noudattaa palvelusta saatuja ohjeita. SEAT Liikkumisturvan palvelukeskus on aina valmis auttamaan sinua tien päällä sattuvissa yllättävissä tilanteissa, joissa liikkuminen katkeaa.

SEAT Liikkumisturva on voimassa auton ensirekisteröinnistä huolto-ohjelman mukaiseen ensimmäiseen määräaikaishuoltoon asti. SEAT Liikkumisturva jatkuu katkeamattomana, kun autoa huollatetaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti valtuutetussa SEAT huollossa edellyttäen, että kaikki huollossa havaitut viat on korjattu. Valtuutetut SEAT-merkkihuollot tarjoavat parasta asiantuntemusta kaikissa SEAT-autojen huoltoon ja korjaukseen liittyvissä asioissa. 

Huomioi, että SEAT Liikkumisturva ei ole voimassa kaikissa maissa. Lisätietoja SEAT Liikkumisturvasta ja sen kattamista maista saat lähimmältä SEAT-jälleenmyyjältäsi.

 

AINA PARAS RATKAISU

SEAT Liikkumisturvapalvelulla turvataan matkan jatkuminen, jos matka katkeaa autosta johtuvan teknisen vian vuoksi. Avun saaminen on mahdollista myös onnettomuuden sattuessa (vain hinaus). Apu lähtee paikalle mahdollisimman nopeasti ja autosi vika pyritään korjaamaan paikan päällä, jos se on suinkin mahdollista. Mikäli korjaus tien päällä ei onnistu, auto hinataan lähimpään valtuutettuun SEAT-merkkihuoltoon korjausta varten. 

Jos autoasi ei saada hinauksen jälkeen korjattua SEAT-huollossa kohtuullisessa ajassa, käytössäsi ovat seuraavat palvelut:

  • sijaisauto oman auton korjauksen ajaksi, kuitenkin enintään 3 vuorokaudeksi (Exeo ja Alhambra 2011> enintään 5 vuorokaudeksi)

tai

  • vaihtoehtoinen kulkuväline (enintään 100 €:n taksimatka, linja-auto, juna, lentokone)

tai

  • majoitus hotellissa enintään kolmeksi yöksi (vain, jos auto rikkoutuu yli 50 km:n päässä kotoa)

Korjauksen jälkeen korvataan matkakulut yhdelle henkilölle auton noutamiseksi kotoa auton korjauspaikkaan (samojen sääntöjen mukaan kuin matkustajien kuljetus kotiin auton rikkoutumisen jälkeen).

SEAT LIIKKUMISTURVA EI KATA:
  • tilanteita, joissa katkeaminen aiheutuu käyttäjän omasta toiminnasta, välinpitämättömyydestä (esim. öljyn tai polttoaineen puutteesta, sopimattoman polttoaineen käytöstä, muusta käyttöohjekirjan vastaisesta käytöstä) tai kyseessä on ulkoinen tekijä (esim. varkaus, ilkivalta, luonnonmullistus tms.)
  • tilanteita, joissa auton huolto-ohjelmaa ei ole noudatettu tai matkan katkeaminen johtuu huollon yhteydessä havaittujen vikojen korjaamatta jättämisestä.
  • auton korjauskustannuksia
  • palvelunumerosta saatujen ohjeiden vastaisesta toiminnasta aiheutuneita kustannuksia

Tavallisessa yksityiskäytössä olevat autot ovat oikeutettuja kaikkiin liikkumisturvapalveluihin. Sen sijaan muut autot (esim. taksit, sairaankuljetusautot, autokouluautot tai autovuokraamojen autot) saavat apua rajoitetusti (avustus paikan päällä ja hinaus).

Ulkomailla soita numeroon +358 600 122 66 (0,30 € /min+pvm). Sinua palvellaan omalla kielelläsi.

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo