en:SEAT Center:Kaasuhybridit FI/FI

K-Auto SEAT – Huoltopalvelut

Hyvissä käsissä.

K-Auton huolto- ja korjaamopalveluiden asiantuntijat ovat aina apunasi.

Helposti netistä

Varaa huolto​

Tarjoamme kätevän ajanvarausjärjestelmän, jolla voit varata autollesi ajan suoraan kalenteristamme, sinulle sopivana ajankohtana. Huollon verkkovarauspalvelun kautta voit varata ajan määräaikaishuoltoon ja/tai pieniin korjauksin. Mikäli haluat varata ajan soittamalla, katso lisätiedot toimipistekohtaisista yhteystiedoista.

Ammattina SEAT

Vain parasta autollesi

Käytämme aina tarkalleen autoosi sopivia SEAT-alkuperäisosia, -huoltotarvikkeita sekä valmistajan ohjeistamia täsmällisiä ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme jatkokouluttautuu jatkuvasti ja hyödyntää työsuorituksissaan alan viimeisintä tekniikkaa. Näin voit olla varma siitä, että autosi tulevaisuus on hyvissä käsissä ja yhä edessä olevien kilometrien määrä on maksimoitu. Työlle ja varaosille myönnämme 24 kuukauden takuun.

Huoltoneuvojamme opastavat halutessasi sinua paikan päällä ja kartoittavat yhdessä kanssasi ajoneuvosi huoltotarpeet. Kysy myös mahdollisen sijaisauton varaamisesta huoltotilauksesi yhteydessä.

Kysy lisää alueesi SEAT-huolto- ja varaosa-ammattilaisilta.

Valitse oikeat renkaat

Rengaspalvelu auttaa

Uudet renkaat, rengashotelli tai tietoa autosi renkaista? Rengaspalvelumme auttaa kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa, on sitten kyse uusien ostosta tai renkaanvaihdosta ja säilytyksestä.

Täyden rengaspalvelun lisäksi saat meiltä Continental-, Nokian- ja Falken​-laaturenkaat SEATiisi. Voit hankkia ne helposti vaikka K-Auton verkkokaupasta.

Liikkeestä tai netistä

Varaosat ja tarvikkeet

K-Autosta saat aina autoosi parhaiten sopivat varaosat- ja tarvikkeet luotettavasti ja varmasti. Niiden toimivuus, kestävyys ja ominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Laadun takeena annamme kaikille alkuperäisosille sekä toimittamillemme lisävarusteille ja tarvikkeille 24 kuukauden takuun ilma​n kilometrirajoitusta. Samoin annamme vastaavan takuun myös osien ja varusteiden asennukseen käytetylle työlle toimipisteissämme.

Rakenna auto

Rakenna auto

K-Auto SEAT -toimipisteet

K-Auto SEAT -toimipisteet

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo