en:SEAT Center:Kaasuhybridit FI/FI

K-Auto SEAT – Huoltopalvelut

Hyvissä käsissä.

K-Auton huolto- ja korjaamopalveluiden asiantuntijat ovat aina apunasi.

Helposti netistä

Varaa huolto​

Tarjoamme kätevän ajanvarausjärjestelmän, jolla voit varata autollesi ajan suoraan kalenteristamme, sinulle sopivana ajankohtana. Huollon verkkovarauspalvelun kautta voit varata ajan määräaikaishuoltoon ja/tai pieniin korjauksin. Mikäli haluat varata ajan soittamalla, katso lisätiedot toimipistekohtaisista yhteystiedoista.

Ammattina SEAT

Vain parasta autollesi

Käytämme aina tarkalleen autoosi sopivia SEAT-alkuperäisosia, -huoltotarvikkeita sekä valmistajan ohjeistamia täsmällisiä ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme jatkokouluttautuu jatkuvasti ja hyödyntää työsuorituksissaan alan viimeisintä tekniikkaa. Näin voit olla varma siitä, että autosi tulevaisuus on hyvissä käsissä ja yhä edessä olevien kilometrien määrä on maksimoitu. Työlle ja varaosille myönnämme 24 kuukauden takuun.

Huoltoneuvojamme opastavat halutessasi sinua paikan päällä ja kartoittavat yhdessä kanssasi ajoneuvosi huoltotarpeet. Kysy myös mahdollisen sijaisauton varaamisesta huoltotilauksesi yhteydessä.

Kysy lisää alueesi SEAT-huolto- ja varaosa-ammattilaisilta.

Kaikkiin tarpeisiin

Tietoa huollon lisäpalveluistamme


Kerralla kuntoon.        

Autot ja niiden turvalaitteet kehittyvät nopeasti ja asianmukainen vauriokorjaus vaatii yhä enemmän osaamista. Meillä korjauksesta vastaavat koulutetut ja ammattitaitoiset korimekaanikot. Käytettävät laitteet, työkalut, osat ja tarvikkeet ovat parhaat mahdolliset. Hyvät laitteet ja osat sekä vauriokorjauksen osaava ammattilainen on yhdistelmä, joka takaa autosi turvallisuuden säilymisen alkuperäisellä tasolla.

Vauriokorjaamot palvelevat arkisin ja teemme autojen vahinkotarkastuksia aukioloaikoinamme.

Suosittelemme vahinkotarkastukseen saapumista klo 9.00-15.00 ruuhkien välttämiseksi (kesto n. 30 min). Välttääksesi jonottamista voit myös varata ajan vahinkotarkastukseen etukäteen. Vahinkotarkastuksen yhteydessä saat vauriokorjausajan ajoneuvollesi.

Katso vauriokorjaamojen tarkemmat yhteystiedot ja aukioloajat toimipisteiden yhteystiedoista.

Varaa vahinkotarkastus verkossa tai voit tulla vauriotarkastukseen ilman ajanvarausta arkisin klo 9.00-15.00​​.

Sijaisauto pitää sinut liikkeellä.

Saat meiltä halutessasi edullisesti huollon ajaksi käyttöösi sijaisauton, jolloin omat kiireesi eivät häiriydy autosi ollessa korjaamovisiitillä. Voit tiedustella sijaisauton varaamisesta huoltotilauksesi yhteydessä.

Matka jatkuu.

Ja jos ajoneuvosi matka yllättävästi katkeaa syystä tai toisesta, kattava SEAT Liikkumisturva on kehitetty juuri näitä ei-toivottuja tilanteita varten.

SEAT Liikkumisturva on voimassa auton ensirekisteröinnistä (1.1.2006 alkaen ensirekisteröidyt autot) huolto-ohjelman mukaiseen ensimmäiseen määräaikaishuoltoon asti. SEAT Liikkumisturva jatkuu katkeamattomana, kun autoa huollatetaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti valtuutetussa SEAT huollossa edellyttäen, että kaikki huollossa havaitut viat on korjattu. Huollattamalla autoasi säännöllisesti K-Autossa varmistat, että autosi Liikkumisturva on voimassa.

SEAT Liikkumisturvan palvelukeskus on aina valmis auttamaan sinua tien päällä sattuvissa yllättävissä tilanteissa, joissa liikkuminen katkeaa.

SEAT Liikkumisturva
0600 122 66

0,30 €/ min + pvm

Kustannukset pienissä erissä.

Nyt saat autosi huollot ja korjaukset myös Huoltorahoituksella. Rahoituksen voit hakea kätevästi suoraan verkosta haluamallesi summalle ajankohdasta riippumatta - ilman takauksia. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi. Samalla vältät suuremman menoerän kerralla ja jaat huoltosi kustannuksen pieniin kuukausieriin.

Valitse oikeat renkaat

Rengaspalvelu auttaa

Uudet renkaat, rengashotelli tai tietoa autosi renkaista? Rengaspalvelumme auttaa kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa, on sitten kyse uusien ostosta tai renkaanvaihdosta ja säilytyksestä.

Täyden rengaspalvelun lisäksi saat meiltä Continental-, Nokian- ja Gislaved​-laaturenkaat SEATiisi.

Liikkeestä tai netistä

Varaosat ja tarvikkeet

K-Autosta saat aina autoosi parhaiten sopivat varaosat- ja tarvikkeet luotettavasti ja varmasti. Niiden toimivuus, kestävyys ja ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Laadun takeena annamme kaikille alkuperäisosille sekä toimittamillemme lisävarusteille ja tarvikkeille 24 kuukauden takuun ilma​n kilometrirajoitusta. Samoin annamme vastaavan takuun myös osien ja varusteiden asennukseen käytetylle työlle toimipisteissämme.

Suosittu SEAT-verkkokauppamme on suljettu toistaiseksi. Rakennamme vuoden 2022 aikana uuden kokonaisuuden, jonka myötä pyrimme tekemään verkko-ostamisen entistä helpommaksi. Sillä välin voit olla yhteydessä varaosamyyntiimme kaikissa lisävaruste- ja tarvikeasioissa.

Rakenna auto

Rakenna auto

K-Auto SEAT -toimipisteet

K-Auto SEAT -toimipisteet

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo