en:SEAT Center:Kaasuhybridit FI/FI

K-Auto SEAT – Uudet autot

Huippulaatua sopivaan hintaan.

SEATin historian suurin mallistouudistus näkyy ja tuntuu niin muotoilussa, teknologioissa kuin palveluissakin.

5 vuoden takuulla

Monipuolinen mallisto

Vuoden Auto Suomessa -tittelin voittanut SEAT Ibiza, markkinoiden ainut kaasukäyttöinen SUV-malli SEAT Arona TGI, iso SEAT Tarraco, täyssähköinen SEAT Mii electric ja uusi ladattava hybridi SEAT Leon eHybrid ovat hyviä esimerkkejä SEAT-malliston monipuolisuudesta.

Tervetuloa K-Autoon aistimaan ja kokemaan uusin SEAT-laatu itse – parhaalta paikalta ratin takaa. Asiantuntevat myyjämme auttavat juuri sinulle sopivimman SEAT-mallin valinnassa ja kertovat lisää palveluistamme. Koeajon voit varata vaikka heti.

Heti ajoon

Autoja nopeaan toimitukseen

Haluatko uuden auton käyttöösi nopeasti? Nopean toimituksen autojen hakupalvelumme sisältää kattavan valikoiman jo maassa olevista uusista SEAT-malleista. Auton sisältävät varustetason mukaisen vakiovarustelun ja autotietojen yhteydessä mainitut tehdaslisävarusteet. Varustusta voi täydentää Suomessa jälkiasennettavilla lisävarusteilla ja tarvikkeilla. Kaikki autot ovat ostettavissa minkä tahansa verkostoomme kuuluvan SEAT-liikkeen kautta.

Valikoima päivittyy reaaliaikaisesti saatavuustilanteen mukaan. 

Hyvin varustellut

Myytävät SEAT-esittelyautot

Oheisesta linkistä näet myytävissä olevat SEAT-esittelyautomme kaikista K-Auton SEAT-toimipisteistä. Erittäin kattavasti varustellut esittelyautomme ovat olleet mm. showroom-autoina, koeajoautoina tai esillä muussa esittelykäytössä. 

Autojen lisätiedoista löydät yhteystiedot, joiden avulla voit olla yhteydessä suoraan haluamasi auton myyntipisteeseen. Myyjämme auttavat sinua kaikissa esittelyautoihin liittyvissä kysymyksissä.

Yhteishankinnat

Hansel

Palvelemme kaikkia valtionhallintoon kuuluvien valtion virastojen ja laitosten, valtion liikelaitosten sekä valtion talousarvion ulkopuolisten rahastojen autonkäyttäjiä.

Hankinnat tapahtuvat HANSEL-sivuston kautta. 

Katso HANSEL-yhteyshenkilömme ja kysy lisää.

Helposti maailmalle

Verovapaa­myynti

Meiltä hankit verovapaan SEATin varmasti, luotettavasti ja edullisesti. K-Auton ammattilaiset tuntevat verovapaan auton hankintaan liittyvän lainsäädännön. Hoidamme puolestasi verovapaan auton hankintaan liittyvät asiat, kuten tullipaperit, vientirekisteröinnin ja vakuutushakemuksen. Henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään jo suunnitellessasi muuttoa ulkomaille.

Annamme mielellämme lisätietoja!

K-Auto Tax-free myynti
Mekaanikonkatu 10 
00880 Helsinki

Puh. +358 10 5333 200
Ma–Pe 8.00–18.00​

Ainutlaatuinen automerkki

Vai saisiko olla CUPRA?

CUPRA on oma yksikkönsä SEAT-konsernissa ja CUPRA-malleja kehitetään yhdessä SEATin kanssa. On luonnollista, että SEATin jälleenmyynti- ja huoltoverkosto palvelee asiakkaita myös kaikissa CUPRAan liittyvissä asioissa. Virallinen CUPRA-myynti palvelee K-Autossa 5 paikkakunnalla.

Rakenna auto

Rakenna auto

K-Auto SEAT -toimipisteet

K-Auto SEAT -toimipisteet

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo