en:SEAT Center:Kaasuhybridit FI/FI

K-Auto SEAT – Uudet autot

Huippulaatua sopivaan hintaan.

SEATin historian suurin mallistouudistus näkyy ja tuntuu niin muotoilussa, teknologioissa kuin palveluissakin.

5 vuoden takuulla

Monipuolinen mallisto

Vuoden Auto Suomessa -tittelin voittanut SEAT Ibiza, markkinoiden ainut kaasukäyttöinen SUV-malli SEAT Arona TGI, iso SEAT Tarraco, täyssähköinen SEAT Mii electric ja uusi ladattava hybridi SEAT Leon eHybrid ovat hyviä esimerkkejä SEAT-malliston monipuolisuudesta.

Tervetuloa K-Autoon aistimaan ja kokemaan uusin SEAT-laatu itse – parhaalta paikalta ratin takaa. Asiantuntevat myyjämme auttavat juuri sinulle sopivimman SEAT-mallin valinnassa ja kertovat lisää palveluistamme. Koeajon voit varata vaikka heti.

Monta vaihtoehtoa

Vaivaton tapa hankkia uusi SEAT

Rahoituspalvelumme (SEAT Rahoitus) mahdollistavat laadukkaan autohankinnan osamaksulla sitomatta pääomaa tai vakuuksia. Palvelu on erikseen saatavilla sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Maksusuunnitelman ja kiinteän kuukausierän avulla autonhankinnan kulut ovat kaiken aikaa tiedossasi ja ne pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Yksityisasiakkaille on tarjolla myös SEAT Yksityisleasing, jossa kuukausihintaa vastaan saat haluamasi auton ja palvelukokonaisuuden.

Yritysrahoituksessa on kolme eri rahoitusvaihtoehtoa (Osamaksurahoitus, Rahoitusleasing, Huoltoleasing), joista voit kätevästi ja helposti valita sopivimman.

Lisäpalveluidemme avulla voit täydentää rahoitussopimusta. Voit esimerkiksi liittää siihen Liikennekasko-vakuutuspaketin.

Katso alta lisätietoja palveluistamme.

Sopiva palvelu tarpeen mukaan

Rahoitus ja leasing


SEAT Rahoitus helpottaa auton ostamista.

SEAT Rahoitus tarjoaa sinulle mahdollisuuden päättää autokaupasta jo autoliikkeessä – enää ei siis tarvitse käydä pankissa neuvottelemassa autolainan saantimahdollisuuksista, vaan voit hoitaa autokauppasi rahoituksen jo meillä. SEAT Rahoitus on osamaksurahoitus, jolla maksat kuukausittain auton omaksesi. Pankkilainassa sinulta vaaditaan takauksia, mutta SEAT Rahoituksessa takuuksia ei tarvita, koska ostamasi auto toimii rahoituksen vakuutena. Voit kuitenkin maksaa milloin tahansa koko rahoituksen loppuun ilman lisäkustannuksia.

SEAT Rahoitus mahdollistaa sinulle sopivan kuukausierän

Kun olet valinnut sopivan auton, on olennaista, kuinka paljon haluat siitä kuukaudessa maksaa. Myyjiemme kanssa voit neuvotella sinulle sopivimmasta vaihtoehdosta. Kuukausierän suuruuteen vaikuttavat rahoitettavan osan suuruus, rahoitusajan pituus ja viimeisen erän suuruus. Korottamalla viimeisen maksuerän määrää pienennät muita kuukausieriä, ja samalla myös maksuaika lyhenee. Viimeisen maksuerän erääntyessä Sinulla on kolme vaihtoehtoa:

1. Voit vaihtaa autosi uuteen, jolloin viimeinen maksuerä käsitellään autosi vaihtohyvityshinnassa eikä sinun tarvitse näin ollen maksaa viimeistä erää lainkaan.

2. Voit myös jatkaa rahoitusta uudella rahoitussopimuksella, jonka ehdot sovitaan jatkosopimusta tehtäessä uudestaan.

3. Maksat viimeisen erän, jolloin auto siirtyy kokonaan omistukseesi.

SEAT Rahoitus kätevästi autokaupan yhteydessä

Kun tiedät, minkä auton haluat, pyydä myyjältämme rahoitustarjous. Annat vain rahoituspäätöksen tekoon tarvittavat tiedot, ja rahoituspäätös tulee jopa muutamassa minuutissa. Kaikki rahoituspäätökseen liittyvät tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisina, ja SEAT Rahoituksen sopimusehdoissa noudatetaan osamaksukauppa- ja kuluttajasuojalakia.

SEAT Rahoitus lisäpalvelu: autovakuutus

SEAT Rahoitussopimuksen kuukausierään voit sisällyttää myös auton vakuutusmaksut sekä maksuturvan itsesi varalle.

SEAT Liikennekasko

Hinnaltaan edullinen, koko sopimusajan (enintään 60 kk) voimassa oleva kiinteähintainen vakuutuspaketti, joka maksetaan auton rahoitussopimuksen kuukausierien yhteydessä. Tällä tavoin saat vakuutuksellesi myös kätevästi maksuaikaa. Maksu sisältää sekä liikenne- että kaskovakuutuksen – vertaa vanhan vakuutuksesi hintoja SEAT Liikennekaskoon!

Lisätietoja liikennekaskosta saat myyjiltämme.

Rahoitus on taloudellinen tapa yrityksen auton hankinnassa.

Rahoitus tarjoaa yritykselle useita tapoja uuden auton hankintaan sitomatta koko pääomaa tai yrityksen vakuuksia. Voit valita osamaksu- tai leasingrahoituksen sen mukaan, mikä yrityksellesi on sopivinta. Leasingvaihtoehtoja on valittavana useita, koska yritykset arvostavat eri asioita. Esimerkiksi K-AutoLeasing on huoltoleasingpalvelu, jonka voit hankkia paikallisesta K-Autostai ja näin keskittää kaikki yrityksesi autoasiat yhteen paikkaan, ilman välikäsiä ja kustannustehokkaasti.

Sinulle sopivimmasta vaihtoehdoista saat lisätietoja myyjiltämme.

Yrityksen käytössä ovat rahoitusvaihtoehdot: ​

  • Osamaksurahoitus
  • Rahoitusleasing
  • Huoltoleasing​​

Keskity itse vain ajamiseen.

SEAT Yksityisleasing on helppo, huoleton ja edullinen tapa autoiluun. SEAT Yksityisleasing -asiakkaana voit hallita autoilusi kustannuksia haluamallasi palvelutasolla ja kuukausihinnalla valitsemasi sopimuskauden ajan. Palvelutasoja on valittavissa laajuuden mukaan kolme, S-, M- ja L. Itse voit keskittyä olennaiseen – ajamiseen.

Sopimusajaksi voit valita 24–48 kk ja kilometrimääräksi 10.000–200.000 km. 

Mutkattomin reitti autoleasingiin.

K-AutoLeasing on huoltoleasingpalvelu, jonka voit hankkia paikallisesta K-Autostasi.

Saat meiltä kaikki yritysautopalvelut saman katon alta ilman välikäsiä kustannustehokkaasti, joustavasti ja mutkattomasti. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä.

Valikoimamme kattaa kaikki yritysautotarpeet. Valittavanasi on satoja eri vaihtoehtoja! Toimintatapamme säästää sinulta aikaa, vaivaa ja resursseja.

Kysy lisää yritysmyynnin asiantuntijoiltamme.

K-AutoLeasing – mihin ikinä autoa tarvitsetkaan

KUSTANNUSTEHOKAS
Tarjoamme kattavat leasingautopalvelut yrityksellesi ilman välikäsiä – säästät itseltäsi aikaa ja vaivaa sekä yritykseltäsi rahaa.

MUTKATON
Autokannan hallinnointi, auton hankinta sekä huolto on tehty sinulle ja työntekijöillesi helpoksi. sopimuksemme joustavat liiketoimintasi tarpeiden mukaan.

ASIANTUNTEVA
Meiltä saat aina parhaan merkkiosaamisen, alan viimeisimmän tietotaidon sekä asiantuntevaa henkilökohtaista palvelua.

LAADUKAS
Löydät laadukkaat autot kaikissa kokoluokissa ja aina alkuperäisvarustein. merkkihuoltomme takaa, että autosi kulkee turvallisesti yrityksesi vauhdissa.

Rahoituslaskuri on auton hankinnan arvioinnin apuväline.

Käytä rahoituslaskuria apunasi, kun haluat arvioida autosi kokonaishintaa ja maksuerien suuruutta. Laskurin lukemat ovat suuntaa-antavia. Lopullisen rahoitustarjouksen saat myyjältämme.  

Järkevä tapa huolehtia autostasi.

SEAT-huolenpitosopimus on asiakasystävällinen palvelu, jonka avulla varmistat itsellesi riskittömän, vaivattoman ja helpon tavan huolehtia autosi huolto- ja korjauskuluista. Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa SEAT-merkkihuollossa koko sopimuksen voimassaoloajan. 

Heti ajoon

Autoja nopeaan toimitukseen

Haluatko uuden auton käyttöösi nopeasti? Nopean toimituksen autojen hakupalvelumme sisältää kattavan valikoiman jo maassa olevista uusista SEAT-malleista. Auton sisältävät varustetason mukaisen vakiovarustelun ja autotietojen yhteydessä mainitut tehdaslisävarusteet. Varustusta voi täydentää Suomessa jälkiasennettavilla lisävarusteilla ja tarvikkeilla. Kaikki autot ovat ostettavissa minkä tahansa verkostoomme kuuluvan SEAT-liikkeen kautta.

Valikoima päivittyy reaaliaikaisesti saatavuustilanteen mukaan. 

Hyvin varustellut

Myytävät SEAT-esittelyautot

Oheisesta linkistä näet myytävissä olevat SEAT-esittelyautomme kaikista K-Auton SEAT-toimipisteistä. Erittäin kattavasti varustellut esittelyautomme ovat olleet mm. showroom-autoina, koeajoautoina tai esillä muussa esittelykäytössä. 

Autojen lisätiedoista löydät yhteystiedot, joiden avulla voit olla yhteydessä suoraan haluamasi auton myyntipisteeseen. Myyjämme auttavat sinua kaikissa esittelyautoihin liittyvissä kysymyksissä.

Yhteishankinnat

Hansel

Palvelemme kaikkia valtionhallintoon kuuluvien valtion virastojen ja laitosten, valtion liikelaitosten sekä valtion talousarvion ulkopuolisten rahastojen autonkäyttäjiä.

Hankinnat tapahtuvat HANSEL-sivuston kautta. 

Katso HANSEL-yhteyshenkilömme ja kysy lisää.

Helposti maailmalle

Verovapaa­myynti

Meiltä hankit verovapaan SEATin varmasti, luotettavasti ja edullisesti. K-Auton ammattilaiset tuntevat verovapaan auton hankintaan liittyvän lainsäädännön. Hoidamme puolestasi verovapaan auton hankintaan liittyvät asiat, kuten tullipaperit, vientirekisteröinnin ja vakuutushakemuksen. Henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään jo suunnitellessasi muuttoa ulkomaille.

Annamme mielellämme lisätietoja!

K-Auto Tax-free myynti
Mekaanikonkatu 10 
00880 Helsinki

Puh. +358 10 5333 200
Ma–Pe 8.00–18.00​

Ainutlaatuinen automerkki

Vai saisiko olla CUPRA?

CUPRA on oma yksikkönsä SEAT-konsernissa ja CUPRA-malleja kehitetään yhdessä SEATin kanssa. On luonnollista, että SEATin jälleenmyynti- ja huoltoverkosto palvelee asiakkaita myös kaikissa CUPRAan liittyvissä asioissa. Virallinen CUPRA-myynti palvelee K-Autossa 5 paikkakunnalla.

Rakenna auto

Rakenna auto

K-Auto SEAT -toimipisteet

K-Auto SEAT -toimipisteet

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo