en:SEAT Center:Kaasuhybridit FI/FI

K-Auto SEAT – Vaihtoautot

Ensiluokkainen laatu säilyy.

SEAT-vaihtoautot tarjoavat huolettomia kilometrejä vuosiksi eteenpäin.

Varma valinta

SEAT-vaihtoautot

Meiltä K-Autosta löydät suuren valikoiman tarkastettuja, hyväkuntoisia ja laadukkaita SEAT-vaihtoautoja. Etsit sitten tilavaa ja muunneltavaa perheautoa, taloudellista ja ketterää kaupunkiautoa, maastokelpoista vetoautoa tai tyylikästä autoa urheilullisempaan ajoon, löydät sen meiltä.

Etsi oma SEAT-vaihtoautosi vaihtoautohaullamme, joka kattaa kaikkien myyntipisteidemme SEAT-vaihtoautot Suomessa.

Hyvin varustellut

Myytävät SEAT-esittelyautot

Oheisesta linkistä näet myytävissä olevat SEAT-esittelyautomme kaikista K-Auton SEAT-pisteistä. Erittäin kattavasti varustellut esittelyautomme ovat olleet mm. showroom-autoina, koeajoautoina tai esillä muussa esittelykäytössä.  

Autojen lisätiedoista löydät yhteystiedot, joiden avulla voit olla yhteydessä suoraan haluamasi auton myyntipisteeseen. Myyjämme auttavat sinua kaikissa esittelyautoihin liittyvissä kysymyksissä.

Räätälöity sinun autollesi

K-Auto rahoitus

Mikäli tarvitset osamaksurahoitusta SEAT-vaihtoauton ostoon, meidän kauttamme saat joustavat ratkaisut. K-Auto rahoitus laskee sinulle tarvitsemasi lainan ja sen lyhennyksille kuukausierän.

Voit hakea luottopäätöstä ennakkoon kanssamme yhteistyössä toimivilta rahoitusyhtiöiltä (OP Rahoitus, Danske Finance) tai keskustella rahoitusvaihtoehdoista myyjiemme kanssa.

Rakenna auto

Rakenna auto

K-Auto SEAT -toimipisteet

K-Auto SEAT -toimipisteet

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo