en:Mallisto (sivut):New Ateca:Technology new-ateca-khp FI/FI

Teknologia

Kaduilla kuin kotonaan.

Ei huolia. Pelkkää ajamisen nautintoa. SEAT Atecan edistynyt teknologia varmistaa sujuvan matkanteon.

Saumaton synkronointi

Langaton tekniikka.

Hallitse älypuhelintasi infotainment-näytön kautta langattomalla Full Link -tekniikalla (langaton Full Link vain navigoinnilla varustetuissa autoissa).  Käynnistä se aina astuessasi sisään: johtoja ei tarvita.

Ääniohjaus

Hola Hola.

Ilman naputtelua. Yksinkertaisesti. Helposti. Kerro SEAT Atecalle, minne haluat mennä. Valitse suosikkimusiikkisi, soita puhelu tai tekstaa ääniohjauksen avulla. Aktivoi toiminto napin painalluksella tai helposti sanomalla “hola hola”.

Vaihda näkymää


Digitaalinen mittaristo

Tilannekeskus.

Keskitetysti käytössäsi. Kolmeen osaan jakautuva, 10,25-tuumaisella näytöllä varustettu Digital Cockpit -digitaalinen mittaristo pitää sinut aina tilanteen tasalla.

Vaihda näkymää

LED-valot

Tyyli ja tehokkuus samassa.

Turvallinen voi olla myös kaunista. Takana olevat dynaamiset suuntavilkut antavat hohdokkaan ilmeen.

Vaihda näkymää

9.2" Navi System -järjestelmä

Löydä tiesi helpommin.

Suurempi 9,2-tuumainen näyttö jakautuu vaakasuunnassa 3 eri näkymään katselun helpottamiseksi. Järjestelmä yhdistyy langattomasti älypuhelimeesi ja tallentaa asetuksesi.

Vaihda näkymää

Haluatko tietää lisää SEAT Atecasta?

Avustavat järjestelmät hyödyntävät useiden autoon asennettujen tunnistimien tietoja. Auton varustelusta riippuen, auton ympäristöä havainnoidaan eri tunnistimien avulla. Tunnistimet voivat olla tutka-antureita, laserskannereita, ultraäänitunnistimia tai kameroita. Järjestelmien häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi tulee varmistua, että tunnistimien pinta on puhdas. Tunnistimissa ei saa olla likaa, lunta tai jäätä, eikä niitä saa peittää tarroilla tai muilla vastaavilla, koska silloin järjestelmien toiminta voi heikentyä. Tapauksissa, joissa järjestelmien toimintahäiriöt johtuvat tunnistimissa olevasta liasta, lumesta, jäästä tms., ei kyseessä ole autossa oleva tekninen vika, vaan ulkopuolisista aiheuttajista aiheutuva hetkellinen toiminnon rajoitus. Myös mahdolliset puutteet tiemerkinnöissä tai esimerkiksi lika tai lumi liikennemerkeissä voivat vaikuttaa avustavien järjestelmien virheelliseen käyttäytymiseen.

Avustavat järjestelmät nimensä mukaisesti pyrkivät auttamaan kuljettajaa tekemällä ajamisesta miellyttävämpää ja turvallisempaa. On kuitenkin hyvä muistaa, että kuljettaja on aina vastuussa auton hallinnasta ja liikenteen seuraamisesta. Auton avustavista järjestelmistä  ja niiden toiminnasta on kerrottu tarkemmin auton käyttöohjekirjassa.

Mikäli järjestelmän toiminta häiriintyy jostain muusta tekijästä johtuen, tulee auto tutkia valtuutetussa huoltoliikkeessä.

icon ico-next-gray
Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo