en:Mallisto (sivut):New Ateca:Testit ja vertailut FI/FI

Testit ja vertailut

Ammattilaisten ajamaa

Auton laadun voi todeta parhaiten koeajamalla se itse. Toiseksi parhaiten se onnistuu lukemalla autoalan ammattilaisten testi- ja koeajokokemuksia.

Tekniikan Maailma | Ajettua

Seat Ateca 1,5 TSI Evo Xperience Business DSG – Edelleen erinomainen

”Seatin ensimmäinen katumaasturi Ateca on saavuttanut neljän vuoden virstanpylvään. Vaikka myynti on sujunut hyvin, on tullut aika modernisoida ulkonäköä, digitaalisia ominaisuuksia ja sisätiloja vastaamaan uusimpien kilpailijoiden haasteisiin.”, ”Uudet puskurit ovat kasvattaneet pituutta hieman, mutta muut mitat ovat ennallaan. Kulmikkaampi etusäleikkö yhdessä uusien lediajovalojen kanssa antaa särmää keulaan.”, ”Myös takavalot ovat siirtyneet lediaikaan. Lisäksi Xperience- ja FR-malleissa takavilkut toimivat muodikkaan dynaamisesti.”, ”Vakiona on nyt 10,25 tuuman digitaalimittaristo, jonka ulkonäköä voi muuttaa mieleisekseen.”, ”Full Link -älypuhelimen peilaus mahdollistaa Android Auto ja Apple Carplay -sovelluksien käytön. Muun muassa ääniohjauksen mahdollistava Seat Connect -sovellus on vakiovaruste.”, ”Ajoavustimia on päivitetty vastaamaan nykytrendejä. Mukautuva vakionopeudensäädin osaa hyödyntää navigointijärjestelmän karttatietoa esimerkiksi liikenneympyröissä ja risteyksissä.”, ”Tavaratila on selkeän muotoinen ja tarpeeksi kookas. Suksi­luukku on mainio varuste.”

”Atecan vahvuutena olleet selkeät ominaisuudet eivät ole kadonneet. Koruttoman hyvällä ajokäytöksellään se päihittää edelleen useimmat kilpailijat. Ateca ei ole koskaan ollut erityisen pröystäilevä. Sama linja tuntuu jatkuvan päivityksen jälkeenkin, vaikka hienoja uusia toimintoja siihen nyt saatkin.

Lue TM:n artikkeli 

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo