2020.0.16.0 FI/FI

Testit ja vertailut

Ammattilaisten ajamaa

Auton laadun voi todeta parhaiten koeajamalla se itse. Toiseksi parhaiten se onnistuu lukemalla autoalan ammattilaisten testi- ja koeajokokemuksia.

MOOTTORI | KOEAJO

Vaivatonta virtuaalisuutta

"Seat Ateca on viilattu isolla digitaalimittaristolla vieläkin paremmaksi paketiksi.", "Näkymiä saa melko vapaasti muokattua mieleisekseen, ja ohjauspyörän view-painikkeella vaikkapa navigaattorin kartta paisuu koko ruudun kokoiseksi.", "Vaihtoehtoisesti näytön voi riisua pimeällä tiellä hyvinkin simppeliksi", "hieno ja hyväresoluutioisella grafiikalla toteutettu mittaristo on harkitsemisen arvoinen. Samalla se nostaa Atecan laatuvaikutelmaa entistä lähemmäs vaikkapa Audin premium-maailmaa.", "Ajoltaan Ateca ei ole muuttunut, eikä tarvitsekaan. Ominaisuudet ovat sen verran hyvässä tasapainossa keskenään niin ajettavuuden, mukavuuden kuin tilojenkin puolesta, että juuri parempaa ei kompaktien katumaasturien luokasta edelleenkään löydy."

Lue Moottorin artikkeli    

MOOTTORI | KOEAJO

Vaivaton ja eleetön – Seat Ateca 1.4 TSI

"Seat Ateca on ajettavuudeltaan eleettömän mukava ja vaivaton.", "Hyvää: moottorin kyvyt, ajettavuus, ajoergonomia.", "Perusvarmat ratkaisut ja muodot kestävät aikaa. Ateca näyttää riittävän nykyaikaiselta viiden tai jopa kymmenen vuoden päästä.", "Ajoasennon suhteen ei ole hammasteltavaa: se löytyy vaivatta.", "Säätövaroja on riittämiin eri suuntiin. Ohjauspyörä säätyy sekin riittävästi.", "Turboahtimella ryyditetty 1,4 litrainen voimanlähde vie autoa kiitettävästi.", "Seat Ateca on tällä voimalinjalla vaivaton kilometrien nielijä, jolla ajaa mielikseen myös matka-ajoa. Moottori on ääniltään miellyttävän hiljainen."

Lue Moottorin artikkeli    

ILTALEHTI | AUTOT

Onko tässä suomalaisten uusi suosikkiauto?

Iltalehti löysi Atecasta paljon aineksia suomalaisten suosikiksi: ”Atecan hinnastossa on malli jokaiselle kukkarolle.”, ”suomalaiseen makuun istuva - hyvännäköinen katumaasturi.”, ”Moottori on jouhevan sitkeä ja riittävän puhdikas.”, ”Katumaasturiksi erinomainen ajettavuus ja mukavuus.”, ”Ateca on aikamoinen täsmäisku monen suomalaisen auton hankintapulmiin. Elementit ovat tasapainossa ja hintakartasta voi valita sopivimman hintavaihtoehdon.”

TUULILASI | UUTISET

Seatin ensimmäinen katumaasturi on huoleton valinta

”Varma, mukava, mikään ei ärsytä ajaessa.”, ”Tiloiltaan Ateca on jopa yllättävän hyvä mittoihin nähden, varsinkin jos lähdetään vertaamaan kovimpiin kilpailijoihin.”, ”Sama pätee hintoihin, nyt ollaan tosissaan haastamassa markkinajohtajaa.”

Katso koeajovideo

MOOTTORI | KOEAJOT

Hiljaa hyvä tulee

Seat Ateca ei korota ääntään, vaan antaa ominaisuuksien puhua puolestaan.”, ”Atecan rengasmelu, tai pikemminkin sen puute, tekee matka-ajosta poikkeuksellisen miellyttävää, vaikka edettäisiin reilua 120 km/h nopeutta. Muutkaan äänilähteet eivät ylitä kuulokynnystä.”, ”Kehut eivät ota loppuakseen, sillä myös Atecan korisuunnittelu on ensiluokkaista."

Lue Moottorin artikkeli 

TOPGEAR SUOMI

SEATin ensimmäinen SUV-malli on yllättävän edullinen

"Valmistaja päivitti ilmettä ja toi autoon uutta tekniikkaa.", "Huomionarvoista on sekin, että auto on edeltäjäänsä hiljaisempi.", "Ajotuntuma on hyvä, ohjaamosta näkee hyvin ympäriinsä ja kaikki tarvittavat hallintalaitteet kojelaudassa ovat selkeitä.", "Moottori on vain 1,4-litrainen, mutta auto kulkee kepeästi.", "kiihdyttää kaasulla yhtä ketterästi kuin bensiinilläkin.", "Kokonaisuudessaan auto on ominaisuuksiltaan ja tiloiltaan järjen voitto tunteesta.", "Turvavarusteluun uusi Leon on saanut paljon hyviä ominaisuuksia.", "Ostan."

KAUPPALEHTI | KOEAJO

Nelivedon toiminta vakuuttaa

"Matka-ajossa Ateca kulkee kaitsematta junamaisen suoraan.”, ”Kompaktiksi perhe-SUViksi Ateca ansaitsee sekä ajettavuudesta että mukavuudesta kiitettävän arvosanan. Rakennetulla radalla heitetty ”maastolenkki” vakuutti Haldexin tekemän nelivedon toimivuudesta."

Lue Kauppalehden artikkeli

SAVON SANOMAT | KOEAJO

Katumaasturi Seat Ateca on tutustumisen arvoinen

”Tilankäyttö on onnistunut vähintäänkin yhtä mainiosti kuin kilpailijalla.”, ”Korkeat ja napakat istuimet pakottavat väkisinkin istumaan vähintäänkin ryhdikkäästi.”, ”Korkeassa istuma-asennossa on se hyvä puoli, että uloskin näkee hyvin ja sitä täydentävät myös suuret ikkunat.”, ”Ateca on miellyttävän ja turvallisen tuntuinen ajettava.”

Katso koeajovideo

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo