en:Mallisto (sivut):New Ibiza:Teknologia FI/FI

Teknologia

Askeleen edellä.

Uudessa SEAT Ibizassa on uusinta tekniikkaa, joka takaa sinulle turvallisemman, helpomman ja hauskemman tavan liikkua.

9.2″ touchscreen

Oikealla tasolla.

Uusi 9,2” kosketusnäyttö sijaitsee hyvin kuljettajan näkökentässä, mikä parantaa ergonomiaa ja turvallisuutta.

Digitaalinen mittaristo

Kaikki nähtävillä.

Helppoa matkantekoa. Täysin digitaalisessa 10,25” mittaristossa ajotiedot voidaan sijoittaa näkyviin haluamaasi paikkaan.

Beats Audio™-äänijärjestelmä

Täydellinen liitäntä musiikkiin.

Pidä takapenkin DJ:t tyytyväisinä. Jokainen pyyntö suoratoistetaan loistavalla äänenlaadulla Beats Audio™-äänentoistojärjestelmän kautta

Peruutuskamera

Peruuta helposti ja turvallisesti.

Yksinkertaista ohjausta. Edessäsi olevasta näytöstä näet mitä takanasi on.

Langaton Full Link

Välittömästi klubitunnelmaan.

Haluatko soittaa musiikkia suoraan älypuhelimestasi? Onnistuu. Astu autoon ja synkronoi musiikki kuuluviin langattoman Full Link -tekniikan avulla.

Haluatko tietää lisää uudesta SEAT Ibizasta?

Avustavat järjestelmät hyödyntävät useiden autoon asennettujen tunnistimien tietoja. Auton varustelusta riippuen, auton ympäristöä havainnoidaan eri tunnistimien avulla. Tunnistimet voivat olla tutka-antureita, laserskannereita, ultraäänitunnistimia tai kameroita. Järjestelmien häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi tulee varmistua, että tunnistimien pinta on puhdas. Tunnistimissa ei saa olla likaa, lunta tai jäätä, eikä niitä saa peittää tarroilla tai muilla vastaavilla, koska silloin järjestelmien toiminta voi heikentyä. Tapauksissa, joissa järjestelmien toimintahäiriöt johtuvat tunnistimissa olevasta liasta, lumesta, jäästä tms., ei kyseessä ole autossa oleva tekninen vika, vaan ulkopuolisista aiheuttajista aiheutuva hetkellinen toiminnon rajoitus. Myös mahdolliset puutteet tiemerkinnöissä tai esimerkiksi lika tai lumi liikennemerkeissä voivat vaikuttaa avustavien järjestelmien virheelliseen käyttäytymiseen.

Avustavat järjestelmät nimensä mukaisesti pyrkivät auttamaan kuljettajaa tekemällä ajamisesta miellyttävämpää ja turvallisempaa. On kuitenkin hyvä muistaa, että kuljettaja on aina vastuussa auton hallinnasta ja liikenteen seuraamisesta. Auton avustavista järjestelmistä  ja niiden toiminnasta on kerrottu tarkemmin auton käyttöohjekirjassa.

Mikäli järjestelmän toiminta häiriintyy jostain muusta tekijästä johtuen, tulee auto tutkia valtuutetussa huoltoliikkeessä.

icon ico-next-gray
Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo