en:Mallisto (sivut):New Ibiza:Palvelut FI/FI

SEAT-palvelut

Pidämme sinusta huolta.

Haluamme tehdä SEAT-kokemuksestasi nautittavan ja vaivattoman. Siksi tarjoamme sinulle huippulaadukkaita palveluja nopeasti ja tehokkaasti – oli sitten kyse huollosta, huolenpitosopimuksesta tai liikkumispalveluista.

Oma SEAT

Autosi huoltotiedot tallessa.

Oma SEAT -palvelusta näet helposti esimerkiksi autosi huoltohistorian ja tekniset tiedot sekä paikallisen SEAT-jälleenmyyjäsi yhteystiedot. Palvelun kautta voit myös varata helposti huollon, renkaanvaihdon tai vaikka koeajon. Lisäksi voit katsoa hyviä vinkkejä autosi ylläpitoon tai osallistua arvontoihin. Palvelu vaatii kirjautumisen.

SEAT Liikkumisturva

Mielenrauhaa tiellä.

SEAT Liikkumisturvapalvelulla turvataan matkan jatkuminen, jos matka katkeaa autosta johtuvan teknisen vian vuoksi. Avun saaminen on mahdollista myös onnettomuuden sattuessa (vain hinaus). Apu lähtee paikalle mahdollisimman nopeasti ja autosi vika pyritään korjaamaan paikan päällä, jos se on suinkin mahdollista.

Mikäli korjaus tien päällä ei onnistu, auto hinataan lähimpään valtuutettuun SEAT-merkkihuoltoon korjausta varten. Liikkumisturva päivystää ympäri vuorokauden palvelunumerossa 0600 122 66 (0,30€ / min+pvm).

Takuun pidennys

Nyt 5 vuoden takuu kaikkiin malleihin.

SEATin kattavan takuujärjestelmän ansiosta voit nauttia ajamisesta ja huolettomista kilometreistä vuosia eteenpäin. Koko SEAT-mallistoon on voimassa viiden vuoden tai 100 000 kilometrin takuu. 

SEAT-huolenpitosopimus

Asiantuntevaa huolenpitoa.

SEAT-huolenpitosopimus on asiakasystävällinen palvelu, jonka avulla varmistat itsellesi riskittömän, vaivattoman ja helpon tavan huolehtia autosi huolto- ja korjauskuluista. Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa SEAT-merkkihuollossa koko sopimuksen voimassaoloajan. Mikäli sopimuskauden päättyessä maksamasi kuukausimaksut ovat suuremmat, kuin toteutuneet sopimuskulut (huolto- ja korjauskulut, hallinnointikulut, viivästyskorot ja perintäkulut), palautamme erotuksen sinulle takaisin.

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo