en:SEAT Center:Kaasuhybridit 2020.0.17.0 FI/FI

SEAT Center – Huoltopalvelut

Hyvissä käsissä.

SEAT Centerin huolto- ja korjaamopalveluiden asiantuntijat ovat aina apunasi.

Helposti netistä

Varaa huolto​

Tarjoamme kätevän ajanvarausjärjestelmän, jolla voit varata autollesi ajan suoraan kalenteristamme, sinulle sopivana ajankohtana. Huollon verkkovarauspalvelun kautta voit varata ajan määräaikaishuoltoon ja/tai pieniin korjauksin. Mikäli haluat varata ajan soittamalla, katso lisätiedot toimipistekohtaisista yhteystiedoista.

Ammattina SEAT

Vain parasta autollesi

Käytämme aina tarkalleen autoosi sopivia SEAT-alkuperäisosia, -huoltotarvikkeita sekä valmistajan ohjeistamia täsmällisiä ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme jatkokouluttautuu jatkuvasti ja hyödyntää työsuorituksissaan alan viimeisintä tekniikkaa. Näin voit olla varma siitä, että autosi tulevaisuus on hyvissä käsissä ja yhä edessä olevien kilometrien määrä on maksimoitu. Työlle ja varaosille myönnämme 24 kuukauden takuun.

Huoltoneuvojamme opastavat halutessasi sinua paikan päällä ja kartoittavat yhdessä kanssasi ajoneuvosi huoltotarpeet. Kysy myös mahdollisen sijaisauton varaamisesta huoltotilauksesi yhteydessä.

Kysy lisää alueesi SEAT-huolto- ja varaosa-ammattilaisilta.

Kaikkiin tarpeisiin

Tietoa huollon lisäpalveluistamme


Lentohuoltopalvelu säästää sinulta aikaa ja vaivaa.

Lentohuollossa teemme autosi tarvitsemat toimenpiteet kätevästi matkasi aikana. Matkan kestosta riippuen (vähintään 2 arkipäivää) voit joko huollattaa autosi tai korjauttaa korivauriot.

Lentohuoltopalvelumme noutaa autosi Helsinki-Vantaan lentokentältä, huoltaa tai korjaa sen toimeksiantosi mukaisesti ja palauttaa sen kentälle kunnostettuna ja pestynä sovittuun aikaan.

Lentohuoltopalvelun käyttö sekä huolto- ja korjaustyöt veloitetaan erikseen. Lentohuoltopalvelun hintaan sisältyvät auton nouto ja palautus, ulkopesu ja säilytys.

Nyt voit varata lentohuollon kätevästi huollon verkkovarauspalvelumme lisäpalveluista 24/7.

Voit varata lentohuollon myös puhelimitse tai kysyä lisätietoja:

SEAT Center Airport puh. 010 5333 600 (ma-pe klo 7.30-18)

SEAT Center Espoo puh. ​010 5333 400 (ma-pe klo 7.30-18)

SEAT Center Helsinki puh. ​010 5333 800​ (ma-pe klo 7.30-18)

Kerralla kuntoon.        

Autot ja niiden turvalaitteet kehittyvät nopeasti ja asianmukainen korikorjaus vaatii yhä enemmän osaamista. Meillä korjauksesta vastaavat koulutetut ja ammattitaitoiset korimekaanikot. Käytettävät laitteet, työkalut, osat ja tarvikkeet ovat parhaat mahdolliset. Hyvät laitteet ja osat sekä korikorjauksen osaava ammattilainen on yhdistelmä, joka takaa autosi turvallisuuden säilymisen alkuperäisellä tasolla.

Vauriokorjaamot palvelevat arkisin ja teemme autojen vahinkotarkastuksia aukioloaikoinamme.

Suosittelemme vahinkotarkastukseen saapumista klo 9.00-15.00 ruuhkien välttämiseksi (kesto n. 15 min). Välttääksesi jonottamista voit myös varata ajan vahinkotarkastukseen etukäteen. Vahinkotarkastuksen yhteydessä saat vauriokorjausajan ajoneuvollesi.

Katso vauriokorjaamojen tarkemmat yhteystiedot ja aukioloajat toimipisteiden yhteystiedoista.

Varaa vahinkotarkastus verkossa tai voit tulla vauriotarkastukseen ilman ajanvarausta arkisin klo 9.00-15.00​​.

Me viemme ja tuomme.

Voit toimittaa autosi huoltoon noutopalvelun avulla. Noudamme autosi huoltoon ja palautamme sen takaisin huollon jälkeen. Nouto-/palautuspalvelun käyttö veloitetaan muun huolto-/korjauslaskun yhteydessä verkkomaksuna (PayTrail). Palvelun tuottaa Biila Go.

Nouto- ja palautuspalvelu on saatavissa jokaisesta toimipisteestämme 40 kilometrin säteellä.

Pääkaupunkiseudulla palvelu toimii alueella Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula, Vantaa ja Porvoo.

Turussa palvelu toimii alueella Kaarina, Lieto, Naantali, Raisio, Rusko ja Turku.

Varaa nouto- ja palautuspalvelu samalla kun varaat huoltoajan. Huollon verkkovarauksesta nouto- ja palautuspalvelu löytyy lisäpalveluiden alta.

Sijaisauto pitää sinut liikkeellä.

Saat meiltä halutessasi edullisesti huollon ajaksi käyttöösi sijaisauton, jolloin omat kiireesi eivät häiriydy autosi ollessa korjaamovisiitillä. Voit tiedustella sijaisauton varaamisesta huoltotilauksesi yhteydessä.

Matka jatkuu.

Ja jos ajoneuvosi matka yllättävästi katkeaa syystä tai toisesta, kattava SEAT Liikkumisturva on kehitetty juuri näitä ei-toivottuja tilanteita varten.

SEAT Liikkumisturva on voimassa auton ensirekisteröinnistä (1.1.2006 alkaen ensirekisteröidyt autot) huolto-ohjelman mukaiseen ensimmäiseen määräaikaishuoltoon asti. SEAT Liikkumisturva jatkuu katkeamattomana, kun autoa huollatetaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti valtuutetussa SEAT huollossa edellyttäen, että kaikki huollossa havaitut viat on korjattu. Huollattamalla autoasi säännöllisesti SEAT Centerissä varmistat, että autosi Liikkumisturva on voimassa.

SEAT Liikkumisturvan palvelukeskus on aina valmis auttamaan sinua tien päällä sattuvissa yllättävissä tilanteissa, joissa liikkuminen katkeaa.

SEAT Liikkumisturva
0600 122 66

0,30 €/ min + pvm

Kustannukset pienissä erissä.

Nyt saat autosi huollot ja korjaukset myös K-Caara huoltorahoituksella. Rahoituksen voit hakea kätevästi suoraan verkosta haluamallesi summalle ajankohdasta riippumatta - ilman takauksia. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi. Samalla vältät suuremman menoerän kerralla ja jaat huoltosi kustannuksen pieniin kuukausieriin.

Hakemuksen pääset täyttämään verkossa ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla. Nopeat sähköisen palvelun ominaisuudet takaavat sinulle nopean ratkaisun joustavaan rahoitukseen. Luottopäätöstä hakiessasi on sinun hyvä kuitenkin hakea tarvittavan suurta summaa, jotta rahoitus kattaa koko hankintahinnan. Lopullinen rahoitettava summa on myyjän jälkikäteen vahvistama huollon hinta. Muista huoltoon liittyvistä asioista, esimerkiksi ajankohtaan liittyen - tulee sopia erikseen myyjän kanssa. ​

Huoltojen rahoitus:

·       Joustava rahoituspalvelu verkossa

·       Kortiton rahoitustuote

·       Ei vakuuksia eikä takaajia

·       Kiinteä korko sekä kuukausierä

·       Laskutus kuukausittain tasaerissä

·       Lainasumma 500 € - 6 000 €

·       Luottoaika 18-60 kk

·       Lainan voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin

Ennakkopäätöshakemus tehdään palveluntarjoajamme sivustolla. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset. Tunnistautumisen voi tehdä seuraavien pankkien tunnuksilla: S-Pankki, Nordea, Danske Bank, Sp/Pop, Handelsbanken, OP -Pohjola ja Tapiola.

Aloita valitsemalla asiointipiste:

·       SEAT Center Airport

·       SEAT Center Espoo​

·       SEAT Center Forssa (huolto)​

·       SEAT Center Helsinki

·       SEAT Center Huittinen​

·       SEAT Center Hyvinkää​

·       SEAT Center Hämeenlinna​

·       SEAT Center Joensuu​

·       SEAT Center Kotka (huolto)​

·       SEAT Center Kouvola​

·       SEAT Center Kuopio​

·       SEAT Center Lahti​

·       SEAT Center Lappeenranta​

·       SEAT Center Tampere​

·       SEAT Center Turku​​

Valitse oikeat renkaat

Rengasselain

Täyden rengaspalvelun lisäksi saat meiltä Continental- ja Gislaved​-laaturenkaat SEATiisi. Renkaiden valinnassa auttaa rengasselaimemme, joka hakee autoosi sopivat renkaat syöttämäsi rekisterinumeron perusteella. Näet listalta eri rengasvaihtoehtojen hinnat ja muut tarkemmat tiedot.

Selain tarjoaa myös yhteydenottolomakkeen, jolla voit jättää tiedustelun haluamistasi renkaista. Saatuamme rengastiedustelusi, otamme sinuun yhteyttä, kerromme tuotteen saatavuustilanteesta ja autamme lopullisen rengasvalinnan tekemisessä. Halutessasi voit samalla vahvistaa tilauksesi ja varata ajan renkaiden vaihtoon.

Rengasselaimen hinnat sisältävät aina asennustyön ja lakisääteisen kierrätysmaksun. Lisätietoa renkaista ja rengasselaimen löydät K-Caaran sivuilta.

Liikkeestä tai netistä

Varaosat ja tarvikkeet

SEAT Centeristä saat aina autoosi parhaiten sopivat varaosat- ja tarvikkeet luotettavasti ja varmasti. Niiden toimivuus, kestävyys ja ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Laadun takeena annamme kaikille alkuperäisosille sekä toimittamillemme lisävarusteille ja tarvikkeille 24 kuukauden takuun ilma​n kilometrirajoitusta. Samoin annamme vastaavan takuun myös osien ja varusteiden asennukseen käytetylle työlle toimipisteissämme.

Mallikohtaisiin lisävarusteisiin ja tarvikkeisiin voit tutustua verkkokaupassa, osoitteessa shop.seat.fi. Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä varasosamyyntiimme. Tuotteen voit noutaa liikkeestä tai tilata sen valmiiksi asennettuna autoosi.

Rakenna auto

Rakenna auto

SEAT Center -toimipisteet

SEAT Center -toimipisteet

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo