2021.5.1.0 FI/FI

Haastavinakin aikoina

SEAT-jälleenmyyjät palvelevat sinua.

Suomen siirtyessä koronaviruksen leviämisen estämiseksi valmiustilaan, karenssiin, etätöihin, haluamme arjen hiljentyessä muistuttaa, että SEAT-jälleenmyyjät palvelevat parhaansa mukaan myös tässä vaikeassa tilanteessa.

SEAT-huoltoverkosto ja liikkumisturva auttavat korjauksen tarpeessa olevia normaaliin tapaan. Myös muut huollon palvelut pidetään toiminnassa ja varaosien saatavuudessa ei ole ainakaan toistaiseksi ongelmia. Automyynti palvelee myös normaaliin tapaan. Haluamme, että teillä on turvallinen ja luottavainen olo asioida SEAT-liikkeissä, joten muutamiin asioihin olemme kiinnittäneet erityistä huomiota.

Kaikki mietitty - liikkeiden hygienia.

Olemme painottaneet erityisesti asiakaspalvelu- ja huoltotyössä työskenteleville hyvän hygienian merkitystä. Myymälöistä löytyykin mahdollisuudet pestä kädet sekä käsihuuhdetta asiakkaiden käyttöön. Olemme myös erityisen tarkkoja koeajo- ja esittelyautojen puhtaudesta. Kaupatkin voimme poikkeuksellisesti sopia ilman kättelyä.

Sähköiset palvelut - asioi halutessasi kotoa käsin.

Käyttämällä sähköisiä palveluitamme voit hoitaa itse kotoa yleisimpiä asioita. Voit varata huollon verkosta helposti. Monissa SEAT-liikkeissä voit myös jättää auton huollettavaksi jättämällä avaimet postilokeroon tai tilata autollesi nouto- ja palautuspalvelun. Voit myös varata koeajon verkosta helposti.

 
Monikanavainen palvelu aina saatavilla.

SEAT palvelee myymälöiden lisäksi myös sähköisissä kanavissa ja puhelimessa. Voit olla yhteydessä meihin tämän sivun alareunasta löytyvän chat-palvelun avulla tai jättää vaikka yhteydenotto- tai soittopyynnön. Kysy myös rohkeasti mahdollisuuksia videopuheluun tai auton esittelyyn verkkoneuvottelun avulla. Voit myös pyytää automyyjää toimittamaan auton sinulle kotiin koeajettavaksi.

Joustavat tavat hankkia auto.

Epävarmoina aikoina voi olla viisasta jättää hieman pesämunaa. Kannattaakin tutustua kilpailukykyisiin tapoihin rahoittaa autohankinta joko kohtuullisen koron autoluotolla tai täysin riskittömällä SEAT Yksityisleasing -ratkaisulla.

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo