FI/FI

Haastavinakin aikoina

SEAT-jälleenmyyjät palvelevat sinua.

Suomi on poikkeusoloissa koronatartuntojen voimakkaan kasvun vuoksi. Meille on erityisen tärkeää että SEAT-jälleenmyyjät palvelevat parhaansa mukaan myös tässä vaikeassa tilanteessa.

Asiakkaidemme ja SEAT-jälleenmyyjien henkilökunnan terveys on meille tärkeintä. Olemmekin suositusten mukaisesti tehostaneet toimiamme turvallisen asioinnin varmistamiseksi: liikkeissä huolehditaan esittelyautojen ja kosketuspintojen puhtaudesta. Noudatamme myös alueellista maskisuositusta ja pyydämme asiakkaitamme saapumaan liikkeeseen vain täysin terveinä. 

SEAT-huoltoverkosto ja liikkumisturva auttavat korjauksen tarpeessa olevia normaaliin tapaan. Myös muut huollon palvelut pidetään toiminnassa ja varaosien saatavuudessa ei ole ongelmia. Automyynti palvelee myös normaaliin tapaan. Haluamme, että teillä on turvallinen ja luottavainen olo asioidessanne SEAT-liikkeissä.

Kaikki mietitty - liikkeiden hygienia.

Olemme painottaneet erityisesti asiakaspalvelu- ja huoltotyössä työskenteleville hyvän hygienian merkitystä. Myymälöistä löytyy mahdollisuudet pestä kädet sekä käsihuuhdetta asiakkaiden käyttöön. Noudatamme maskisuositusta ja kaikki asiakaskontaktissa olevat henkilömme käyttävät maskia.

Olemme myös erityisen tarkkoja koeajo- ja esittelyautojen puhtaudesta. Suosittelemmekin että varaatte koeajoon ajan ennakkoon, että voimme varmistaa teille auton, puhtaana ja desinfioituna, haluamananne ajankohtana koeajoon.  

Sähköiset palvelut - asioi halutessasi kotoa käsin.

Käyttämällä sähköisiä palveluitamme voit hoitaa itse kotoa yleisimpiä asioita. Voit varata huollon verkosta helposti. Monissa SEAT-liikkeissä voit myös jättää auton huollettavaksi jättämällä avaimet postilokeroon tai tilata autollesi nouto- ja palautuspalvelun. Voit myös varata koeajon verkosta helposti.

 
Monikanavainen palvelu aina saatavilla.

SEAT palvelee myymälöiden lisäksi myös sähköisissä kanavissa ja puhelimessa. Voit olla yhteydessä meihin tämän sivun alareunasta löytyvän chat-palvelun avulla tai jättää vaikka yhteydenotto- tai soittopyynnön. Kysy myös rohkeasti mahdollisuuksia videopuheluun tai auton esittelyyn verkkoneuvottelun avulla. Voit myös pyytää automyyjää toimittamaan auton sinulle kotiin koeajettavaksi.

Joustavat tavat hankkia auto.

Epävarmoina aikoina voi olla viisasta jättää hieman pesämunaa. Kannattaakin tutustua kilpailukykyisiin tapoihin rahoittaa autohankinta joko kohtuullisen koron autoluotolla tai täysin riskittömällä SEAT Yksityisleasing -ratkaisulla.

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo