en:Mallisto (sivut):Kaasuhybridit 2019.0.18.0 FI/FI

Oma luonne, sama DNA.

ARONA

Close icon on SVG

ATECA

Close icon on SVG

TARRACO

Close icon on SVG

Kaikkiin kokoluokkiin

Monipuolinen mallisto

SUV (Sports Utility Vehicle) on viime vuosien nopeimmin kasvanut ajoneuvotyyppi Suomessa ja Euroopassa. Eikä syyttä, sillä ne tarjoavat uudenlaista monipuolisuutta jokapäiväiseen autoiluun: reilun maavaran, korkean istuma-asennon, hyvän näkyvyyden ja ulkomittoihin nähden mainion kokoiset sisätilat ja muuntuvat kuljetusmahdollisuudet. Silti ajokokemus on hyvin henkilöautomainen ja urheilullinen.

SEAT vastasi tarpeeseen tuomalla SUV:n edut jokaiseen kokoluokkaan: Ketterä Arona, tyylikäs Ateca ja iso Tarraco antavat mahdollisuuden valita juuri omaan käyttötarkoitukseen sopivimman SUV-mallin – kaksi jälkimmäistä myös SEATin 4Drive-nelivedolla varustettuna.

Tervetuloa koeajamaan koko SUV-mallisto SEAT-liikkeeseen.

Kolme persoonallista mallia

Ensi kertaa yhdessä

SEATilla on käynnissä sen historian suurin mallistouudistus, jonka yhtenä päämääränä oli kehittää eri kokoluokat kattava SUV-mallisto, jossa huipputeknologia, dynamiikka, ajomukavuus ja käytännöllisyys yhdistyvät tyylikkääseen muotoiluun.

Tavoite konkretisoitui alkuvuonna 2019, kun kaikki kolme SUV-mallia – Arona, Ateca ja Tarraco – kohtasivat ensi kertaa Barcelonan kaduilla.

Katso video ohesta.

Vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen

SEAT SUV-mallit

Red Dot -muotoiluvoittaja 2018

SEAT Arona

Aronassa kaupunkiauton ja SUV-luokan auton ominaisuudet todella yhdistyvät tyylillä. Se tarjoaa palkitun muotoilun, paljon tilaa ja viiden tähden turvallisuuden kompaktissa muodossa. Hauska kaksivärisyys tuo mukanaan erinomaiset personointimahdollisuudet. Mallistossa saatavilla myös markkinoiden ainut SUV-kaasuhybridi Arona TGI.

Monipuolinen ja urheilullinen

SEAT Ateca

SEAT Ateca on yhdistelmä tyylikkyyttä, suorituskykyä ja monipuolisuutta. Ensiluokkaiset liitettävyyspalvelut, innovatiiviset avustavat järjestelmät ja erinomainen suorituskyky tekevät siitä yhden kiinnostavimmista autoista luokassaan. Atecan mallitarjonta ulottuu moneen tarkoitukseen, ja se saatavilla mm. 4Drive-nelivedolla.  

Iso uutuus

SEAT Tarraco

Tarraco on suunniteltu kuljettajille, jotka haluavat yhdistää elämyksellisyyden ja toiminnallisuuden. Niille, jotka tarvitsevat jopa 7 istuimen verran tilaa kuljettamaan perhettä ja ystäviä, mutta osaavat arvostaa myös auton erinomaista ajettavuutta ja dynaamista suorituskykyä – tai vaikka vahvaa vetokykyä nelivedon muodossa.    

Valmiina lähtöön, kuormalla tai ilman

Tarraco Business Pack 0 €

Tarraco Business Pack -varustepaketti takaa lämpimän liikkellelähdön ja tarjoaa lisää kuljetuskapasiteettia silloin kun sitä tarvitset. Paketti sisältää polttoainetoimisen lisälämmittimen, kauko-ohjaimen & ajastimen sekä sähköisesti esiinvapautettavan vetokoukun.
Etu voimassa rajoitetun ajan uusiin tilauksiin.

 

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo