en:Mallisto (sivut):Kaasuhybridit 2020.0.16.0 FI/FI

Kolme kovaa katumaasturia.

ARONA

ATECA

TARRACO

Kaikkiin kokoluokkiin

Koko Suomen SEAT

Tällä hajallaan asuvalla kansalla on oikeus kunnon katumaastureihin. Suomessa on pitkät välimatkat, haastavat kelit ja kuoppaiset mökkitiet. On tärkeää, että alla on auto, jolla ajaminen on turvallista olosuhteista riippumatta. SEAT-katumaasturit (Sports Utility Vehicle) tarjoavat reilun maavaran, korkean istuma-asennon, hyvän näkyvyyden, reilun kokoiset sisätilat sekä muuntuvat kuljetusmahdollisuudet. Ketterä Arona, tyylikäs Ateca ja iso Tarraco tarjoavat aina oikeaan käyttötarkoitukseen sopivimman SUV-mallin – kaksi jälkimmäistä myös 4Drive-nelivedolla varustettuna.

SEAT on osa maailman suurinta autonvalmistajaa. Saat uusinta teknologiaa järkevästi hinnoiteltuna, viiden vuoden takuulla.  

Tervetuloa koeajamaan koko SUV-mallisto SEAT-liikkeeseen.

Kolme persoonallista mallia

Ensi kertaa yhdessä

SEATilla on käynnissä sen historian suurin mallistouudistus, jonka yhtenä päämääränä oli kehittää eri kokoluokat kattava SUV-mallisto, jossa huipputeknologia, dynamiikka, ajomukavuus ja käytännöllisyys yhdistyvät tyylikkääseen muotoiluun.

Tavoite konkretisoitui alkuvuonna 2019, kun kaikki kolme SUV-mallia – Arona, Ateca ja Tarraco – kohtasivat ensi kertaa Barcelonan kaduilla.

Katso video ohesta.

Vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen

SEAT SUV-mallit

Myös ympäristöystävällisenä kaasuhybridinä

SEAT Arona

Aronassa kaupunkiauton ja SUV-luokan auton ominaisuudet todella yhdistyvät tyylillä. Se tarjoaa palkitun muotoilun, paljon tilaa ja viiden tähden turvallisuuden kompaktissa muodossa.
Mallistossa saatavilla myös SUV-kaasuhybridi Arona TGI.

 

Monipuolinen ja urheilullinen

SEAT Ateca

SEAT Ateca on yhdistelmä tyylikkyyttä, suorituskykyä ja monipuolisuutta. Ensiluokkaiset liitettävyyspalvelut ja innovatiiviset avustavat järjestelmät  tekevät siitä yhden kiinnostavimmista autoista luokassaan. Nyt kampanjaetuna SEAT Ateca 1.5 TSI 150 DSG FR Business-varusteltuna normaalin FR:n hinnalla, asiakasetusi jopa 3 658 €.

Iso uutuus

SEAT Tarraco

Tarraco on suunniteltu kuljettajille, jotka haluavat yhdistää elämyksellisyyden ja toiminnallisuuden. Niille, jotka tarvitsevat jopa 7 istuimen verran tilaa kuljettamaan perhettä ja ystäviä, mutta osaavat arvostaa myös auton erinomaista ajettavuutta ja dynaamista suorituskykyä – tai vaikka vahvaa vetokykyä nelivedon muodossa.    

Valmiina lähtöön, kuormalla tai ilman

Tarraco Business Pack 0 €

Tarraco Business Pack -varustepaketti takaa lämpimän liikkellelähdön ja tarjoaa lisää kuljetuskapasiteettia silloin kun sitä tarvitset. Paketti sisältää kauko-ohjatun Webaston sekä sähköisesti esiinvapautettavan vetokoukun. Kampanjaetusi on jopa 2 489 €.
Etu voimassa rajoitetun ajan uusiin tilauksiin.

 

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo