FI/FI

Tennispelaaja

Otto Virtanen

K Talent -ohjelma vie kohti huippua.

Nuori lahjakkuus

Vahvat näytöt

K-ryhmä on luonut uuden sponsorointiohjelman, joka tukee nuorten suomalaisten huippulahjakkuuksien matkaa kohti maailman kärkeä urheilun ja kulttuurin saralla. Ensimmäinen K Talent on hyvinkääläislähtöinen, nykyään Helsingissa asuva tenniksen huippulahjakkuus Otto Virtanen. Oton kehitystä on seurattu tennispiireissä hyvinkin tarkasti, sillä näytöt puhuvat puolestaan: mm. Wimbledonin poikien nelinpelin sekä epävirallisena alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruusturnauksena pidetyn Orange Bowlin kaksinpelin voitto ovat saavutuksia, joista moni junioripelaaja haaveilee – mutta joihin vain harva pystyy. 

Junioreista aikuisiin

Unelmia kohti

Oton uran painopiste on nyt siirtymässä junioritasolta miesten puolelle ja on selvää, että panokset kasvavat ja kilpailu kovenee entisestään. Sitä tukemaan K Talent -ohjelma on omiaan: "Totta kai on suuri kunnia tulla valituksi ensimmäiseksi K Talentiksi. Se on hieno kannustus ja konkreettinen apu siihen, että voin hakea tukea uralleni vaikkapa valmennukseen liittyen."

Käytännön apua harjoitteluun ja reissaamiseen Otolle tuo myös SEAT Ateca 1.5 TSI 150 EVO FR DSG, joka äskettäin luovutettiin tulevaisuuden tennisässämme käyttöön.

Kuvat © K-ryhmä I Jesse Väänänen I Miikka Pirinen I SEAT

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo