en:Mallisto (sivut):New SEAT Arona:Technology FI/FI

Teknologia

Sinun hallinnassasi.

Modernia tekniikkaa moderniin elämään. Uusi SEAT Arona pitää sinut yhteydessä kaikkeen – milloin tahansa, missä tahansa.

9,2” kosketusnäyttö

Täydellisessä rytmissä.

Navigointijärjestelmän 9,2” kosketusnäyttö on sijoitettu sopivasti kuljettajan näkökenttään, mikä tarjoaa parempaa näkyvyyttä, turvallisempaa ajoa ja helpompaa pääsyä online-mediaan.

Automaattista tarkkuutta

Park Assist

Puoliautomaattista pysäköintiä.

Uusi SEAT Arona havaitsee pysäköintipaikat ja määrittää parhaan lähestymiskulman taskupysäköinnissä, tai pysäköidessä keula tai perä edellä. Sitten se ottaa hallinnan, ja viimeistelee pysäköinnin.

Automaattista tarkkuutta

Langaton Full Link

Laajenna näkymiäsi.

Älykkäämpi tapa muodostaa yhteys maailmaan. Pysy ajan tasalla laitteidesi kanssa, ja linkitä soittolistasi nostamatta katsettasi tiestä.

Beats Audio™ -äänijärjestelmä

Suuret äänet, suuret tunteet.

Beats Audio® sisältää 6 huippulaadukasta kaiutinta, mahtavan subwooferin bassoa vaativille kappaleillesi sekä tehokkaan 300 W:n vahvistimen, joka takaa erinomaisen selkeän äänen kaikissa soittolistoissasi.

Connectivity Box

Helppoa latausta.

Nosta puhelin keskikonsoliin ja anna latautua ilman johtoja.

Haluatko tietää lisää uudesta SEAT Aronasta?

Avustavat järjestelmät hyödyntävät useiden autoon asennettujen tunnistimien tietoja. Auton varustelusta riippuen, auton ympäristöä havainnoidaan eri tunnistimien avulla. Tunnistimet voivat olla tutka-antureita, laserskannereita, ultraäänitunnistimia tai kameroita. Järjestelmien häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi tulee varmistua, että tunnistimien pinta on puhdas. Tunnistimissa ei saa olla likaa, lunta tai jäätä, eikä niitä saa peittää tarroilla tai muilla vastaavilla, koska silloin järjestelmien toiminta voi heikentyä. Tapauksissa, joissa järjestelmien toimintahäiriöt johtuvat tunnistimissa olevasta liasta, lumesta, jäästä tms., ei kyseessä ole autossa oleva tekninen vika, vaan ulkopuolisista aiheuttajista aiheutuva hetkellinen toiminnon rajoitus. Myös mahdolliset puutteet tiemerkinnöissä tai esimerkiksi lika tai lumi liikennemerkeissä voivat vaikuttaa avustavien järjestelmien virheelliseen käyttäytymiseen.

Avustavat järjestelmät nimensä mukaisesti pyrkivät auttamaan kuljettajaa tekemällä ajamisesta miellyttävämpää ja turvallisempaa. On kuitenkin hyvä muistaa, että kuljettaja on aina vastuussa auton hallinnasta ja liikenteen seuraamisesta. Auton avustavista järjestelmistä  ja niiden toiminnasta on kerrottu tarkemmin auton käyttöohjekirjassa.

Mikäli järjestelmän toiminta häiriintyy jostain muusta tekijästä johtuen, tulee auto tutkia valtuutetussa huoltoliikkeessä.

icon ico-next-gray
Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo