en:Mallisto (sivut):Tarraco:Testit ja vertailut FI/FI

Testit ja vertailut

Ammattilaisten ajamaa

Auton laadun voi todeta parhaiten koeajamalla se itse. Toiseksi parhaiten se onnistuu lukemalla autoalan ammattilaisten testi- ja koeajokokemuksia.

TM | VERTAILUVOITTO

Hienoilla ominaisuuksilla varustettu SEAT

TM 10/2019 vertaili 5 katumaasturia ja 5 eri voimalinjaa. SEAT Tarraco 2.0 TDI oli vakuuttavin kokonaisuus ja nousi vertailuvoittoon: ”Liikenneympäristöstä riippumatta Seatin ajettavuus ja ohjaus ovat huippuluokkaa.”, ”Äänimaailma on rauhallinen ja melutaso matala, etenkin suuremmilla nopeuksilla.”, ”Seatin ohjaamossa on erinomaiset säätövarat joka suuntaan, joten ne riittävät kaikenkokoisille.”, ”Tavaratila oli vertailuryhmän suurin sekä säätöjen ja kiinnityspisteiden ansiosta monikäyttöisin.”, ”Varusteiltaan Tarraco on huippuiskussa.”, ”Seat nousee voittoon etenkin hyvien ajo-ominaisuuksien ja tilojensa avulla.”

Lue TM:n artikkeli    

KAUPPALEHTI | UUTISET

Paras hinta-laatu-suhde

”Tässä parhaimman hinta–laatu-suhteen tarjoava suuri katumaasturi”, "Tarracon tehtävä on raivata tietä saksalaistuneen espanjalaismerkin uutena lippulaivatuotteena.", "Yleinen laatuvaikutelma on tuttua ja turvallista, ja ulkonäkö hyvän näköistä, nykypäiväistä, modernia ja hieman kulmikasta.", "Ainakaan ulkonäön puolesta Tarracoa ei tarvitse jättää kokeilematta.", "Tarraco on kokoistaan näppärämpi.", "Takapenkillä on ruhtinaallisesti tilaa. 5-paikkaisena toinen penkkirivi siirtyy pituussuunnassa 18 senttiä, 7-paikkaisena 23 senttiä.", "Mittaristo on aina digitaalinen ja tietoviihdenäyttö 8-tuumainen."

Lue Kauppalehden artikkeli    

ILTALEHTI | AUTOT

Ensikoeajossa Seat Tarraco

"Espanjassa suunniteltu Tarraco valmistetaan Saksassa samassa tehtaassa kuin Volkswagen-sisarensa Tiguan Allspace.", "Ensimmäisen ison SUV-mallinsa myötä Seat paljastaa tulevan muotoilukielensä.", "sen etuilmeessä on isolle autolle sopivaa jämäkkyyttä.", "uutuudessa on varsin ruhtinaalliset tilat jopa viidelle aikuiselle.", "7-paikkaisen lattia on lisäistuinten vuoksi hiukan ylempänä, ja sen myötä reilun kokoisen kontin tilavuus kutistuu 760:sta 700 litraan.", "Korkeaan SUV-malliin on helppo nousta. Etuistuimet ovat kiitettävän kokoiset. Sekä istuin että noja antavat hyvin sivuttaistukea", "Tarracossa hyödynnetään viimeisintä Volkswagen-konsernin tekniikkaa."

Lue Iltalehden artikkeli    

MOOTTORI | KOEAJO

Espanjan serkku

"Seat Tarraco tuntuu niin tutulta. Hyvää: ajettavuus, tilat, mukavuus, varustelu, viimeistely.", "emokonserni Volkswagenin miljoonalaatikosta on helppo noukkia sopivat palaset ja antaa niille espanjalainen loppusilaus.", "Tarraco valmistetaan Tiguanin kanssa samalla tuotantolinjalla Wolfsburgissa.", "tilaa on hulppeasti neljälle tavaroineen eikä viideskään isommin valita.", "Tavaratila on valtava ja muodoltaan selkeä. Vaihtoehtona takakonttiin voi valita kahden istuttavan lisäpenkin", "Vaikka Seat korostaa Tarracon urheilullisuutta, ensivaikutelmana ero konsernisisariin on ajossa lähes huomaamaton, eikä hyvää kannatakaan muuttaa. Ohjaus on tunnoltaan katumaastureiden parhaimpia."

Lue Moottorin artikkeli    

AUTOBILD | UUTISET

Katumaasturi 5- ja 7-paikkaisena

”Suuremmat mitat innoittivat suunnittelutiimin etsimään parempaa tasapainoa estetiikan ja auton tarkoituksenmukaisten mittasuhteiden välillä. Ohjaamon muotoilu auttaa täyttämään sekä kuljettajan että matkustajien erilaiset tarpeet. Ohjauspyörän takana on tarjolla kuljettajakeskeinen, ergonomisesti suunniteltu istuma-asento.”, ”Matkustajien ympäristö on rento ja mukava, istuinpaikasta riippumatta. Reilun mitoituksen ansiosta sekä jalka- että päätilaa on hyvin myös viimeisen kolmannen rivin istuimilla.”, ”Seat Tarracossa on suuri 8-tuumainen ”kelluva” kosketusvärinäyttö. Tarraco mahdollistaa verkottumisen missä ja milloin tahansa puheluiden, viestien, musiikin ja äänentunnistuksen sekä Seat Drive App -sovelluksen avulla.”

Lue Autobildin artikkeli

ILTALEHTI | AUTOUUTISET

IL vakuuttui ensiesittelyssä

”Niin ulkoisen ilmeen, materiaalien ja viimeistelyn kuin ominaisuuksien osalta ensiesittely antaa odottaa kokonaisuutena upeaa pakettia.”, ”Tarracon muotoilu tuo vahvasti mieleen etenkin perän osalta Volkswagenin ylellisen Touareg-maasturin. Uutuusmallin arvokasta ilmettä korostaa takaluukun halki kulkeva valojuova, joka muistuttaa puolestaan Porschen muotoilusuuntaa.”, ”puusyiset paneelit vievät ajatukset hintaluokkaa kalliimpaan kulkupeliin”, ”Tarraco on tyylikäs, mutta onneksi käytännöllisyyttä ei ole unohdettu”, ”Viisipaikkaisena versiona tilaa on suorastaan hulppeasti".

Lue Iltalehden artikkeli 

MOOTTORI | ESITTELY

Uusi iso SEAT Tarraco

”Kookas ja kiinnostava Tarraco tiivistää katumaasturien kilpailua.”, ”Konserniyhteistyön nimissä voi myös kiteyttää, että tulokkaalla on espanjalainen sielu, onhan auto suunniteltu Barcelonassa, mutta se valmistetaan Wolfsburgissa Saksassa.”, ”Autolla on pitkä viiden vuoden tai 100 000 kilometrin takuu.”, ”Tarracon ja Kodiaqin profiilissa ja kattolinjassa on paljon samaa. Tarraco eroaa muotoiluratkaisujensa puolesta kuitenkin sisarmallistaan, etenkin edestä ja takaa”, ”Eteen työntyvä keulamuotoilu on räyhäkän erottuva.”, ”Seatilla on käynnissä historiansa merkittävin malliston uudistuminen.”, ”Volkswagen-ryhmään kuuluvalla espanjalaismerkillä on edessään vauhdikkaat vuodet”.

Lue Moottorin artikkeli

TEKNIIKAN MAAILMA | AUTOT

Siinä on jotain hyvin "volkkarimaista"

"Seat hyökkää Tarracolla isojen 7-paikkaisten katumaasturien luokkaan.", "Auton espanjalaisuus päättyy merkkiin ja mallinimeen, sillä autot valmistetaan Volkswagenin Wofsburgin tehtaalla samalla linjalla kuin Volkswagen Tiguanit.", "Suuren koon myötä tilaa on runsaasti niin matkustajille kuin tavaroille.”, "Kuljettajaa avustavat järjestelmät ovat samaa tasoa kuin sisarmalleissa, joten valikoima on varsin täydellinen. Varusteissa on paljon ensimmäistä kertaa Seatissa nähtävää, kuten eleohjaus tietoviihdejärjestelmän kanssa."

Lue Tekniikan Maailman artikkeli

TUULILASI | UUTISET

Tarraco täydentää Seatin katumaasturimalliston

”Seatin uutuus perustuu samalle jatketulle MQB-A-alustalle kuin Kodiaq ja Tiguan. Tarraco pyritään erottamaan Skoda Kodiaqista ja VW Tiguanista mm. sillä, että Tarracosta on haluttu tehdä urheilullinen ajaa muiden Seat-mallien tapaan. Isolle katumaasturille tämän tempun tekeminen ei ole mitenkään helppo tehtävä.”, ”Viisipaikkaisen mallin tavaratila on perusasennossaan huimat 760 litraa, ja kun penkit on kaadettu, kasvaa tilaa peräti kahteen kuutioon.”

Lue Tuulilasin artikkeli