en:Omistajille:Laitteet ja yhdistäminen:Karttapäivitykset 2021.4.3.0 FI/FI

Löydä aina perille

Kartta­päivitykset

Pidä järjestelmäsi ajan tasalla ja itsesi kartalla. Karttapäivitykset tehostavat navigointijärjestelmän toimintaa uusilla tiedoilla, joihin kuuluvat mm. uudet ja muuttuneet tiet, osoitteet, opasteet, erikoiskohteet (POI) ja monet muut tiedot. Kaikki näillä sivuilla saatavilla olevat päivityspaketit ovat SEATin hyväksymiä ja räätälöity navigointijärjestelmään.

Tutustu Navi System -navigointijärjestelmän päivityksiin ja valitse sinun SEATiisi sopivin päivityspaketti.

Huom. Päivitykset on tarkoitettu autoihin, joissa on voimassa oleva MapCare-palvelu. Mikäli MapCare-palvelua ei ole, käänny karttapäivitysasioissa SEAT-jälleenmyyjän puoleen.

Lataa karttapäivitys navigointijärjestelmääsi

Alhambra Navi System (2016-2019)

Tältä sivustolta voit ladata SEAT Alhambran Navi System -navigointijärjestelmän kartan uusimman version ja näin varmistaa, että navigointijärjestelmäsi pysyy ajan tasalla. Tarkasta nykyinen järjestelmään asennettu versio ennen tiedoston lataamista.

Arona Navi System (2017-2019)

Tältä sivustolta voit ladata SEAT Aronan Navi System -navigointijärjestelmän kartan uusimman version ja näin varmistaa, että navigointijärjestelmäsi pysyy ajan tasalla. Tarkasta nykyinen järjestelmään asennettu versio ennen tiedoston lataamista.

Ateca Navi System (2017-2019)

Tarkista navigointijärjestelmäsi versio:
Paina "NAV"-painiketta. Valitse näytöstä ”Setup” > ”Version information” (Asetukset > Versiotiedot). Tarkasta versiotietojen ensimmäinen tekstirivi: Jos ensimmäiset kolme merkkiä ovat ”6P0”, järjestelmäsi versio on ”Navi System – 6P0”, muussa tapauksessa versio on ”Navi System Plus”.

Ibiza Navi System (2016-2019)

Tältä sivustolta voit ladata SEAT Ibizan Navi System -navigointijärjestelmän kartan uusimman version ja näin varmistaa, että navigointijärjestelmäsi pysyy ajan tasalla. Tarkasta nykyinen järjestelmään asennettu versio ennen tiedoston lataamista.

Leon Navi System (2016-2019)

Tarkista navigointijärjestelmäsi versio:
Paina "NAV"-painiketta. Valitse näytöstä ”Setup” > ”Version information” (Asetukset > Versiotiedot). Tarkasta versiotietojen ensimmäinen tekstirivi: Jos ensimmäiset kolme merkkiä ovat ”6P0”, järjestelmäsi versio on ”Navi System – 6P0”, muussa tapauksessa versio on ”Navi System Plus”.

Toledo Navi System (2016-2019)

Tältä sivustolta voit ladata SEAT Toledon Navi System -navigointijärjestelmän kartan uusimman version ja näin varmistaa, että navigointijärjestelmäsi pysyy ajan tasalla. Tarkasta nykyinen järjestelmään asennettu versio ennen tiedoston lataamista.

Tarraco Navi System (2018-2019)

Tältä sivustolta voit ladata SEAT Tarracon Navi System -navigointijärjestelmän kartan uusimman version ja näin varmistaa, että navigointijärjestelmäsi pysyy ajan tasalla. Tarkasta nykyinen järjestelmään asennettu versio ennen tiedoston lataamista.

Karttojen päivittäminen

Seuraavalla sivulla kerromme vaihe vaiheelta, kuinka voit ladata uuden karttamateriaalin ja tuoda sen Navi System -navigointijärjestelmääsi.

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo