2019.0.7.0 FI/FI

Hyvällä sykkeellä

Yhteistyöt

SEAT on siellä missä tapahtuu – tutustu yhteistyökumppanuuksiimme.

Tunteella voittoon

The Voice of Finland 2019: Markus Salo

The Voice of Finlandin tämän kauden voittaja on Markus Salo.

SEAT onnittelee!

Menevimmät keikat SEAT Black Tentissä

Flow Festival

SEATin yhteistyö Euroopan kaupunki- ja musiikkifestivaalien kanssa näkyy myös Suomessa. Flow Festival Helsingin Suvilahdessa 9.­–11.8.2019 on musiikkitapahtumien väriläiskä, niin tunnelmaltaan kuin esiintyjiltäänkin, ja olemme ylpeitä päästessämme ottamaan osaa tähän yhteen Euroopan arvostetuimpaan kaupunkifestivaaliin.

SEAT Black Tent tarjoaa tiiviin ja tunnelmallisen ympäristön Flow’n menevimmille keikolle.

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram

Suomen monipuolisin radiokanava

Bassoradio

Eläväinen kaupunki ja sen innostava ilmapiiri on yksi asia, jota me SEATilla arvostamme. Niin tekee myös Basso, joka on urbaaniin kaupunkikulttuuriin ja uuteen tanssimusiikkiin keskittyvä monialustainen mediatalo. Bassoradio on tunnettu monipuolisesta ohjelmakartastaan, rohkeasta sisällöstään, hauskoista juontajistaan sekä syvästä suhteesta kuulijakuntaansa, joille Basso on paljon muutakin kuin radio – se on elämäntapa. Bassoradio tulee kuulumaan radiolähetysten lisäksi myös paikan päällä useissa yhteistyötapahtumissamme. Tule moikkaamaan!

Miten pärjäsi jo 90-luvulla parhaat päivänsä nähnyt SEAT Ibiza bassolaisten käytössä? Katso #meidänseatti

Helsinki

Midnight Run

Tuhannet juoksivat valtaavat taas alkusyksystä Helsingin kantakaupungin kadut, kun Helsinki Midnight Run -juoksutapahtuma starttaa illan hämärtyessä Senaatintorilta 31.8.2019. SEAT on myös mukana tässä ainutlaatuisessa tapahtumassa, joka juoksujuhlan lisäksi tarjoaa myös yleisölle paljon muuta oheisohjelmaa. Lisätietoja seuraa myöhemmin!

Vapaasukeltaja

Johanna Nordlblad

Vapaasukellus on jännä laji. Vielä jännempää siitä tulee, kun sitä tekee talvella jään alla. Johanna Nordbladin harrastus vaatii mielen ja kehon äärimmäistä hallintaa.

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo