en:Mallisto (sivut):New SEAT Arona:Testit ja vertailut FI/FI

Testit ja vertailut

Ammattilaisten ajamaa

Auton laadun voi todeta parhaiten koeajamalla se itse. Toiseksi parhaiten se onnistuu lukemalla autoalan ammattilaisten testi- ja koeajokokemuksia.

Nettiauto.com | Koeajot

Seat Arona - Pieni mutta tilava crossover

"Seat Arona tarjoaa pieniin ulkomittoihin ison tavaratilan ja asialliset sisätilat jopa neljälle isokokoiselle aikuiselle.", "Autoa on tähän mennessä myyty jo yli 350.000 kappaletta, joka on iso lukema." Seat Arona uudistui eli kävi niin sanotussa keskimatkan päivityksessä”, "Piristystä ulkonäköön, sisätiloihin, liitettävyyteen ja turvallisuusvarusteisiin", "Päivitys on tuonut Aronan ulkonäköön uusia elementtejä, mutta kokonaisuus on säilynyt tuttuna."

"Sisätiloissa uutta on muun muassa Seat Tarracosta tuttu digitaalinen mittaristo, jonka näkymää voi muuttaa, ja keskellä kojelautaa oleva 8,25 tuuman kosketusruutu.", "Kosketusruudussa on sama käyttöjärjestelmä kuin uudessa Seat Leonissa, mutta moni Aronan ostaja varmasti arvostaa, että kaikki ei hoidu ruudun kautta, vaan eri osioille on ruudun alla pikavalinnat nappuloilla. Myös lämmityslaitteen ja ilmastoinen säätäminen tapahtuu ruudun alapuolelta perinteisillä nappuloilla ja kiertokytkimillä.", "Seat Aronassa on nyt Android Auton ja Apple CarPlay:n langaton älypuhelinliitäntä", "sisätilojen suunnittelu mukava yllätys."

"Tavaratila on pieneksi autoksi mukavan isokokoinen (400 litraa)", "Takana istuu mukavasti isokokoinen matkustaja, vaikka kuskina olisi samanmoinen. Korkeus riittää hyvin, leveys jopa kahdella kookkaalle matkustajalle.", "Pieneksi crossoveriksi Seat Arona tarjoaa hyvän ajokokemuksen. Ohjaus tarjoaa hyvän tuntuman ja alusta on tukeva, mutta ei pintakova.", "Litran 110-hevosvoimainen TSI-bensaturbo ja DSG-automaatti tarjoavat mukavan kokemuksen", "Vaihdot ovat huomaamattomia ja hyvä alavääntö sekä riittävät teho liikuttavat autoa pirteästi. Kulutus jää sekalaisessa ajossa reiluun kuuteen litraan, joka on ihan hyvä suoritus. Sisämelu jää pikkuautoksi mukavan matalalle tasolle, vaikka toki rengashuminaa kuuluu matka-ajossa."

"Uudistunut Seat Arona tarjoaa hyvän vaihtoehdon pieneksi katumaasturiksi tai crossoveriksi. Se kilpailee oman konsernin vaihtoehtoja vastaan halvemmalla hinnalla ja pitkällä viiden vuoden tai 100.000 kilometrin takuulla."

Lue Nettiauton artikkeli

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo