en:Omistajille:Huoltopalvelut ja varusteet:Huoltopalvelut FI/FI

Huoltopalvelut ja varusteet

Huoltopalvelut

SEATin huolto- ja korjaamopalvelut ovat palveluksessasi – olipa kyse sitten auton ylläpitoon liittyvästä säännönmukaisesta huollosta tai suuremmasta korjaustapahtumasta. Kaikissa toimenpiteissä käytetään aina täsmälleen sopivia osia, huoltotarvikkeita ja valmistajan ohjeistamia tarkkoja ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Se varmistaa autosi vakaan toiminnan edessä olevia ajokilometrejä silmällä pitäen.

Koulutettu henkilökunta, valmistajan toimittamat erikoistyövälineet ja -laitteet sekä käytettävissä olevat informaatiojärjestelmät palvelevat kaikki sinua ja autosi tarpeita. Voit tiedustella myös edullisia huollon sijaisautoja, joiden ansiosta omat kiireesi eivät häiriydy autosi ollessa korjaamovisiitillä. 

Ja jos ajoneuvon matka yllättävästi katkeaa syystä tai toisesta, kattava SEAT Liikkumisturva on kehitetty juuri näitä ei-toivottuja tilanteita varten.

Lisätietoja saat omalta jälleenmyyjältäsi tai SEATin palvelunumerosta 0600-122 66 (SEAT-Liikkumisturva, 0,30 e/min+pvm. Numeroon voi soittaa myös ulkomailta + 358 600 122 66, jolloin asiakas saa palvelua omalla kielellään). 

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo