en:Omistajille:Huoltopalvelut ja varusteet:alkuperäisosat FI/FI

Huoltopalvelut ja varusteet

SEAT Economy -huolto ja -osat

SEAT Economy -huolto on valtuutetun SEAT-huollon tarjoama laadukas ja edullinen huolto yli 5 vuoden ikäisille SEATeille. Economy-huollossa ja siihen liittyvissä korjaustöissä käytetään sarjatuotanto-osista kehitettyjä SEAT Economy -osia, jotka vastaavat laadultaan ja sopivuudeltaan täysin alkuperäisiä.
Ja kun työn tekee SEAT-ammattilainen, voit olla varma, että se tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti, osien toimivuus on taattu ja matkasi jatkuu eteenpäin luotettavasti ja turvallisesti.
Huom! Huollon verkkovarauksiin -15 %:n alennus huolto-ohjelmaan kuuluvista lisäpalveluista. 
  • Alennus koskee määräaikaishuoltojen mallikohtaisia lisätöitä ja niihin liittyviä varaosia kuten jarrupalojen, pyyhkijän­sulkien tai käynnistys­akun vaihtamista.
  • Alennuksen saa vain verkkovarauksissa.

 

SEAT Economy -huolto

Osaava henkilöstö

SEAT-huollon ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilöstö palvelee sinua kaikissa SEAT Economy -huolto- ja korjaustoimenpiteissä. Henkilöstön ammattitaito perustuu valmistajan koulutusohjelman tehtäväkohtaiseen erikoistumiseen sekä jatkuvaan ylläpitävään koulutukseen.
 

Ajantasainen tieto ja oikeat työkalut

SEAT Economy -huollossa on aina käytettävissä maahantuojan ja valmistajan tekninen tuki, tietojärjestelmät ja ajantasainen ohjeistus, jotta autosi saadaan huollettua ja korjattua oikein ja ongelmitta.

Nykyaikaisen auton perusteellinen ja oikea diagnosointi edellyttää merkkikohtaisia mittalaitteita ja diagnoositesteriä, joka on yhdistetty valmistajan tietojärjestelmiin ajantasaisten tietojen ja ohjelmistopäivitysten lataamiseksi autoon – SEAT Economy -huollossa autosi pysyy ajan tasalla.
 

Laadun ylläpitoa

Jokaisen SEAT Economy -huollon yhteydessä tarkistetaan, onko valmistajalla saatavilla autoasi koskevia veloituksettomia turvallisuus- tai laadunparannuskampanjoita. Kampanjat suoritetaan – luvallasi ja veloituksetta – myös takuuajan jälkeen.
 

Liikkumisturva

SEAT Economy -huollossa tehty määräaikaishuolto varmistaa, että matkasi jatkuu keskeytyksettä seuraavaan huolto-ohjelman mukaiseen määräaikaishuoltoon asti. Mikäli ajomatkasi keskeytyy teknisen vian tai onnettomuuden takia, valtuutetussa SEAT Economy -huollossa säännöllisesti huollatetussa autossa on voimassa SEAT Liikkumisturva, jonka avulla saat apua paikalle.
 

SEAT Economy -osat

SEAT Economy -osat tarjoavat toimivaksi testattua laatua edulliseen hintaan. Valikoimaan kuuluu yleisimpiä kuluvia osia, kuten mm. jarrupaloja ja -levyjä, äänenvaimentimia, käynnistysakkuja, raitisilmasuodattimia, pyyhkimensulkia ja iskunvaimentimia.
 

Taloudellinen

Kehitetty alkuperäisosista yli 5-vuotiaille autoille auton edullisempaan huoltoon ja korjaukseen. Laadukkaiden Economy -osien käyttö on myös investointi tulevaisuuteen – niin kestävyyden kuin auton jälleenmyyntiarvonkin kannalta.
 

Sopiva

Suunniteltu mallikohtaisesti täydellisen sopiviksi.
 

Laadukas

SEAT Economy -osat täyttävät samat SEATin laatuvaatimukset kuin alkuperäiset tehdasosatkin. Niille myönnetään kahden vuoden varaosatakuu.
 

Turvallinen

Auton kokonaisturvallisuus syntyy yksittäisten osien summana, missä etenkin jarrujen ja alustan osilla on suuri merkitys. SEAT Economy -osat ovat autovalmistajan testaama turvallinen ja toimiva ratkaisu.
 

Helppo

SEAT Economy -osat ovat saatavilla kaikista SEAT-huoltoliikkeistä asennettuna. Varaa huolto ja aja paikan päälle, SEAT Economy -huollon henkilökunta varmistaa oikeat osat ja tekee asennukset ammattitaidolla.

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo