en:Omistajille:Huoltopalvelut ja varusteet:alkuperäisosat FI/FI

Huoltopalvelut ja varusteet

Varusteet ja tarvikkeet

Lisävarusteet ja tarvikkeet

Kaikki lisävarusteet ja tarvikkeet ovat auton valmistajan hyväksymiä ja usein myös toimittamia. Lisäksi tilaamme tuotteita luotettavilta kotimaisilta tahoilta, jotka kykenevät täyttämään tiukat vaatimukset ja edustavat oman segmenttinsä huippua. Mikä parasta, saat kaiken tarvitsemasi aina kilpailukykyiseen hintaan.

Kuten alkuperäisosille, myös toimitettaville lisävarusteille ja tarvikkeille myönnetään 2 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta. Tämä koskee yhtä lailla tietysti jälleenmyyjän suorittamaa työtä. Ammattitaitoinen henkilökunta on palveluksessasi tavallista vaativammissa asennustöissä.

Laadukkailla ja täydellisesti sopivilla alkuperäisillä lisävarusteilla voit myös täydentää autoasi. Suosituimpia lisävarusteitamme ovat kuljetustarpeisiin liittyvät varusteet kuten kattotelineet sekä auton sisätilojen suojaamiseen tarkoitetut kumi- ja kaukalomatot.

SEATin alkuperäiset lisävarusteet on suunniteltu sopimaan juuri sinun autoosi. Ne luovat uusia mahdollisuuksia auton käyttöön ja kuljettamiseen sekä tuovat lisää näyttävyyttä.

Rakenna auto

Rakenna auto

Katso jälleenmyyjät

Katso jälleenmyyjät

Varaa huolto

Varaa huolto

Varaa koeajo

Varaa koeajo